Dramatické derby se Sázavou přineslo dělbu bodů

Pinčesové áčko sehrálo ve čtvrtek velmi dramatické derby s favorizovanou Sázavou. Po úvodní dělbě bodů za čtyřhry udělala čáru přes propočty hladká prohra Míry Janaty s Honzou Trmalem a Martina Vosátky s Linhartem mladším. Hosté se dostali do vedení a s bodový mi nadějemi to nebylo valné, ale naši se nevzdali a dokázali před poslední sérií srovnat na 7:7 díky třem výhrám v pětisetových bitvách. V poslední sérii nevyzrál na Trmala ani Franta Menz a po předpokládané výhře Míry nad Žohou musel bodovat někdo z dvojice Roman / Martin, abychom neprohráli. S Romanem to nevypadalo dobře, ve čtvrtém setu prohrával 5:10 a soupeř tedy měl pět mečbolů. Roman však vstal z popela, set vyhrál a i celý zápas. Minimálně remíza byla jistá a v případě výhry Martina nad Linhartem starším jsme mohli vyhrát celý zápas. Nestalo, zápas skončil plichtou.

Také béčko čekalo derby, které bylo navíc okořeněné skutečností, že za domácí Divišov nastoupil ostředecký rodák Pavel Šimáček. Veškeré plány našich vzaly za své hned po čtyřhrách. Marek Škvor ml. s Jurou Žydykem nestačili na Šimáčka s Pekárkem st. a Standa Měchura s Tomášem Velkem přes vedení 2:1 na sety podlehli Svobodovi s Kunešem. A bylo ještě hůře. Naši prohráli všechny dvouhry úvodní série. Stal 6:0 pro domácí byl na vhození ručníku do "ringu". Naši nesložili zbraně a začali sbírat bod k bodu. A nakonec moc nechybělo k remíze. V poslední sérii dvouher chyběly Standovi ve třetím setu k výhře nad Šimáčkem dva míčky (soupeř vyčerpaného Standu nakonec porazil v pěti setech) a daleko k ní neměl ani Jura proti vystřídavšímu Lehánovi. Nemluvě o tom, že měl nějaký bod přidat i Marek, který již po druhé vše prohrál a na poslední dvouhru přenechal místo Pepovi Lemberkovi, který dorazil ze zápasu céčka ve Vlašimi. Béčko tak, kleslo na 8. místo a na barážovou pozici ztrácí dva body. Bude nesmírně důležité bodovat v posledním kole první půlky sezóny teď v pátek doma proti béčku Olbramovic.

Céčko překvapivě ztratilo bod za remízu ve Vlašimi. Sice stále drží druhé místo se stejným počtem bodů jako céčko Pyšel, ale má o zápase méně.        

OP1:  Sokol Ostředek A - Kavalier Sázava A  9:9

OP3:  Sokol Divišov B - Sokol Ostředek B  7:11

OP5:  SKST Vlašim A - Sokol Ostředek C  9:9 


 


Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci