Stolní tenisté zvládli důležitý zápas s Olbramovicemi

V uplynulém kole zasáhlo do bojů pouze béčko. Čekal je veledůležitý domácí souboj proti béčku Olbramovic, které ještě vloni hrálo OP2. Výhra by mohla přinést klid do odvetné části, která začne v lednu. Vedoucí týmu Marek Škvor ml. musel na poslední chvíli řešit změny v nominaci. Těsně před utkáním se omluvil ze zdravotních důvodů Petr Stanovský, nemocný byl Patrik Vosátka a z pracovních důvodů nemohl pomoci ani Pepa Lemberk. Pomoc na čtyřhru dorazil Jindra Nenáhlo a do dvouher musel nastoupit Marek, přestože se mu v posledních zápasech vůbec nedařilo.

Naši hráči šli od začátku za svým cílem. Po čtyřhrách byl sice ještě vyrovnaný stav (Tomáš Velek se Standou Měchurou porazili Brona se Sotákem, Jura Žydyk s Jindrou Nenáhlem  nestačili na Macháčka s Zimmermanem), ale hned v první sérii dvouher se radovali z vítězství Jura, Tomáš a Standa a naši vedli 4:2. I ve druhé sérii jsme byli úspěšnější, body získali Standa, Tomáš a Marek. Třetí série sice dopadla remízou, vyhráli jen Marek a Tomáš, ale hned v úvodu poslední série získal potřebný desátý vítězný bod Tomáš.

Díky výhře se naši posunuli na 6. příčku s náskokem čtyř bodů na předposlední místo, které by znamenalo baráž s druhým celkem OP4. Další zápas sehrají naši až v pátek 5.ledna doma proti béčku Petroupimi.

Áčko i céčko nehráli, jejich zápasy byly odloženy. Oba týmy ale vzhledem k početnějším skupinám ještě čekají tři, resp. dvě utkání do konce půlsezóny.

 

OP3:  Sokol Ostředek B – SDH Olbramovice B  12:6

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci