Dorostenci vyhráli v Mezně, žáci a přípravka bez bodů

Dorost: Sokol Mezno – Sokol Ostředek / FK Kavalier Sázava  2:5 (0:2)

Ve 2.kole se náš dorostenecký tým vydal na dlouhou cestu k nováčkovi do Mezna, který v prvním zápase doma dostal 10 gólů od Pravonína. Nevěděli jsme co nás bude čekat, ani jaký bude terén. Do Mezna jsme přijeli bez dvou hráčů základní sestavy a tak jsme si vypůjčily 2 hráče ze starších žáků Sázavy.

Zápas začal v poklidném tempu, kdy se na hru u obou týmu nedalo chvilku ani dívat. První šance zápasu měli domácí, ale naše obrana včetně gólmana Krejcárka si s útočnými pokusy dokázala poradit. První gól zápasu obstaral Jakub Kouřimský, který trefil přesně šibenici z nějakých zhruba 40 metrů. Do více střeleckých příležitostí se dostával náš tým, ale pořád né a né přidat druhou branku. Zhruba minutu před koncem první půle se nám podařilo vyslat několik střel na domácího brankáře a k jednomu z odražených míčů se dostal Lukáš Skála, jenž poslal náš tým do dvoubrankového vedení. Poločas jsme vyhráli 0:2 a v kabině mohla proběhnout klidnější atmosféra, ovšem jenom díky výsledku. Hra nijak neodpovídala, tomu co by jsme chtěli hrát a na co kluci mají.

Výborně se nám povedl vstup do druhé půle, kdy se nám podařilo vstřelit třetí branku utkání a postaral se o ní opět výborně hrající Lukáš Skála. Za nedlouho se domácí snížili na 1:3, a proto bylo ke většímu klidu potřeba přidat další branku. To se ovšem povedlo o 2 minuty později, kdy se k míči dostal Ondra Grešla a svou slabší nohou rozvlnil síť domácích počtvrté. Ondra mohl přidat i druhou branku v zápase, ale bohužel se mu nepodařilo ze dvou metrů trefit prázdnou branku svou silnější levou nohou. Zápas se poté spíše už jenom dohrával se šancemi na obou stranách. Deset minut před koncem zahrával z pravé strany Patrik Krajc standardku a ve vápně nešťastně prodloužil domácí hráč míč až za záda gólmana a náš tým vedl 1:5. Domácím se přece jenom ještě podařilo snížit na konečných 2:5.

Aby nebylo málo zraněných, tak ke konci zápasu jsme zhruba na 4 - 6 týdnu přišli o Kubu Mistolera, který odjel na vyšetření do nemocnice. Jak se ukázalo, má přetržené vazy a tak si bude muset od fotbalu odpočinout. Věříme, že bude Kuba brzo uzdravený a bude se moct opět připojit k týmu. 

Dorostenci si tedy odvezli první 3 body ale nutno podotknout, že je stále hodně co zlepšovat.

Sestava: Krejcárek - Mistoler, Vávra, Tichý, Skála - Svoboda, Kouřimský, Zdvyhal, Grešla - Jiřík (C), Krajc

Náhradnící: Matoušek, Šimek

Napsal Václav Budka, trenér

 

Starší žáci: Sokol Postupice – Sokol Ostředek 10:2 (4:0)

Nový tým starších žáků, ve kterém se představili i hráči věkem patřících do mladších žáků a dokonce i přípravky, zahájil sezónu prohrou v Postupicích. Patrně poslední zápas v ostředeckém dresu odehrála Pája Rezková, která odchází hrát žákovskou ligu do Minervy FF.

branky: Svoboda, vlastní

sestava: Hajný – Moural, Biras J., Biras F., Chvojka, Fořt, Smrkovský, Pejša A.,Svoboda (K), Rezková, Škvor T., Bareš Vít

 

Starší přípravka:  JAWA Divišov/ Sokol Ostředek – FC Sellier Bellot Vlašim B  2:19 (1:10)

V letošní sezóně hraje naše přípravka v rámci sdruženého týmu v Divišově. V prvním zápase ji čekal velmi silný soupeř.

Z ostředeckých hráčů byli v sestavě Petr Smrkovský, Tomáš Chvojka, Daniel Trutnovský, Filip Pejša a Šimon Kotil.

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci