Dorost neuspěl v generálce v Tuchorazi

V prvním (přátelském) zápase čekal na náš nově poskládaný tým dorostu soupeř z Tuchoraze. Na hřiště soupeře jsme přijeli ve 12 lidech a domácí byli v 11 s tím, že druhý poločas budou hrát o 10 lidech.

 

Tuchoraz na nás vlétla už od samotného začátku a hned v první minutě jsme prohrávali 1:0. Soupeř byl ve všech ohledech rychlejší, důraznější a lépe kombinoval na celém svém hřišti. Naši kluci měli příležitosti, jak prověřit jejich golmana, ale většinou se nepodařilo dotáhnout akci až do konce. Poločas skončil 4:1 pro domácí.

 

Ve druhém poločase bylo znát, že se hraje proti 10 ale i přesto jsme si nechali po zbytečných chybách dát další 2 góly. Výsledné skóre 6:4 pro domácí odpovídá průběhu zápasu a i díky domácí brankáři se nám podařilo dát 4 góly.

 

Vzhledem k tomu jaké máme k dispozici hráče a jak často se trénuje, se čekala lepší hra od našich chlapců. Doufáme, že tento víkend při mistrovském zápase bude hra jiná a hlavně lepší.

 

Góly: Krajc, Kubíková, Kouřimský z pen., Zdvyhal

 

Sestava: Krejcárek - Grešla, Danko, Tichý, Skála - Krajc, Šimek, Zdvyhal, Kubíková - Kouřimský, Rezek

střídal: Matoušek

 

Václav Budka, trenér

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci