Stolní tenisté ovládli Davis Cup v Divišově

O víkendu 22. a 23. května 2017 se v Divišově konal stolně tenisový Davis Cup. Sobotní soutěž byla určená pro hráče 3.a 4. třídy benešovského okresu a nedělní pro OP I a II.

 

Do týmu, které tvořily dvojice, se za náš klub přihlásili Martin Vosátka s Romanem Žydykem a Petr Stanovský s Jurou Žydykem. Vzhledem k tomu, že se letos našemu áčku podařilo postoupit do vyšší soutěže z první příčky, byli naši favority.

 

Turnaje se zúčastnilo celkem 6 týmů a hrálo se tedy systémem každý s každým, kdy nakonec první dva hráli finále a 3. a 4. hráli o bronz. Do jednotlivých zápasů vždy nastoupila domácí „jednička“ týmu proti „hostující“ „dvojce“ a naopak. Následovala čtyřhra a po ní opět dvouhry s obráceným pořadím účastníků s tím, že pokud se týmy dohodly, mohlo se po 3. (tedy vítězném) bodu skončit.

 

Zápasy našich

Martin, Roman – Lacková, ? 5:0

Martin, Roman – Kuneš, Lacko 4:1

Martin, Roman – Pekárek, Strnka 5:0

Martin, Roman – Petr, Jura 5:0

Martin, Roman – Sedláček, ? 4:1

 

Petr, Jura - Lacková, ? 5:0

Petr, Jura – Kuneš, Lacko 4:1

Petr, Jura – Pekárek, Strnka 3:2

Petr, Jura – Martin, Roman 0:5

Petr, Jura – Sedláček, ? 5:0

 

Finále

Martin, Roman – Petr, Jura 3:0

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci