Mladší žáci skončili třetí na Sázava Cupu 2017

V sobotu 25. února se naši mladší žáci zúčastnili halového turnaje, který pořádal FK Kavalier Sázava. Pro naše mladší žáky, kteří jinak hrají soutěž za starší žáky, to byla příležitost poměřit se s vrstevníky. A rozhodně se neztratili.

 

Turnaje se zúčastnilo osm týmů: domácí FK Kavalier Sázava, TJ Sokol Struhařov (Praha-Východ), SK Kostelec nad Č. L., SK Nusle "A", SK Nusle "B", Sokol Družba Suchdol, FK Újezd nad Lesy a náš tým. Týmy byli rozděleny do dvou skupin po čtyřech, kde hrál každý s každým.

Skupina A se odehrála ve složení: FK Kavalier Sázava, FK Újezd nad Lesy, TJ Sokol Struhařov a SK Nusle "B" a jasně v ní dominoval FK Újezd nad Lesy, který vyhrál všechny zápasy ve své skupině a nedostal ani gól.

Ve skupině B se kromě našich představily týmy SK Nusle "A", Sokol Družba Suchdol a SK Kostelec nad Černými Lesy.

V prvním zápase čekal naše špunty Suchdol a nakonec se ukázalo, že se hrálo s týmem, který jasně ovládl skupinu. Zápas vyhrál Suchdol 4:0 a našim nezbývalo než se soustředit na další zápasy a na lepší umístění ve skupině B.

Druhý zápas sehrál Ostředek s Kostelcem. Naši žáci nedali soupeři příliš prostoru a po gólech Pavlínky Rezkové, Jakuba Birase a Martina Fořta vyhráli zápas 3:0.

Na závěr skupiny nás čekalo áčko SK Nusle. V zápase šlo hlavně především o to, kdo z jakého místa postoupí do čtvrtfinále. Oba týmy předvedli bojovný výkon a dlouho se hrálo bez branek. Pája Rezková se na to nejspíše už nemohla dívat a zkusila vystřelit z dálky. K překvapení všech v hale vymetla levou šibenici branky a náš tým se ujal vedení 1:0. Tento výsledek se podařilo udržet až do konce zápasu. Pro náš tým to znamenalo 2. místo ve skupině B.

 

 1. Sokol Družba Suchdol 18:2 a 9 bodů

2. Sokol Ostředek 4:4 a 6 bodů

3. SK Kostelec nad Č. L. 3:10 a 3 body

4. SK Nusle "A" - 4:13 a 0 bodů

 

Ve čtvrtfinále náš čekala domácí Sázava. Naši zápas s přehledem zvládli a kromě jedné situace do šancí domácí nepustili. Konečný výsledek 1:3 pro Ostředek mluvil za vše. O naše góly se postarali Matouš Moural, Martin Fořt a třetí si vstřelil soupeř sám.

V semifinále už na náš tým čekal do té doby suverénní Újezd nad Lesy. Bohužel nedal šanci ani nám a po výhře 4:0 postoupil do finále turnaje. Na ostředecké tedy zbylo utkání o 3. místo.

V zápase o bronz jsme se potkali se Struhařovem. Hrálo ve vysokém tempu, i když všech hráčích byla již znát únava z předešlých zápasů. Jako první vstřelil branku Struhařov, když po nešťastné teči náš gólman Filip Biras skočil i s míčem do branky. Vyrovnání přišlo hned po rozehrání, když si struhařovský hráč tečoval střelu do vlastní sítě. Za chvíli pak Vašek Kukla vstřelil naší druhou a vítěznou branku. Svěřenci trenérů Vaška Budky a Niky Holubkové tak vybojovali krásné třetí místo.

Ve finále zdolal Újezd nad Lesy fotbalisty ze Suchdola 3:1 a zaslouženě ovládl turnaj.

 

Přehled všech zápasů

 

Konečné pořadí

1. FK Újezd nad Lesy

2. Sokol Družba Suchdol

3. Sokol Ostředek

4. Sokol Struhařov

5. SK Kostelec nad Černými Lesy

6. FK Kavalier Sázava

7. SK Nusle "B"

8. SK Nusle "A"

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci