Stolní tenisté udělali výhrou v Divišově další důležitý krok k postupu

Áčkaři předehráli derby utkání v Divišově na žádost domácích již v úterý. Říjnu naši svého soupeře podcenili a utržili doma vysokou porážku. Tentokráte neponechali nic náhodě a nominována byla i naše jednička Míra Janata, jehož bilance ve dvouhrách v ostředeckém dresu je úctyhodná – 61 zápasů, 61 výher.

Domácí chtěli očividně bodovat a nastoupili ve stejné stejně jako v říjnu, tedy včetně Aleny Křížové, hrající spíše za áčko v OP 2.

Do čtyřher byly nominovány osvědčené dvojice – Míra Janata / Jura Žydyk a Romča Žydyk / Martin Vosátka. Do dvouhry pak dostal místo Jury důvěru Pepa Lemberk.

Ve čtyřhrách se nám moc nedařilo. Roman s Martin relativně lehce podlehli Křížové s Kunešem a Míra s Jurou se hodně natrápili, aby vydřeli výhru nad Pekárkem se Svobodou v pětisetové bitvě.

První série dvouher nám přinesla tři výhry, důležité bylo vydřené vítězství Romana nad Kunešem. Tříbodové vedení jsme pak potvrdili ve druhé sérii, v níž jsem vyhráli všechny zápasy. Nečekalo se hladké vítězství Romana nad Křížovou, překvapil i Pepa výhrou nad Svobodou.

Když jsme v úvodu třetí série po výhře Míry nad Kunešem vedli již 9:2, mysleli jsme, že už je hotovo. Domácí se ale nevzdali. Roman si neporadil se Svobodou a Martin přes dvousetové vedení prohrál s Křížovou. Po třech sériích jsme ale stále vedli, a to 9:5.

Vítězný desátý bod zajistil výhrou nad Křížovou Míra, ale neměl to snadné. Martin si následně poradil se Svobodou a připsal 11 a poslední bod pro naše borce.

Céčko sice pozlobilo druhý tým tabulky Nesvačily, ale na body to nestačilo.

Posílené béčko ve středeční dohrávce porazilo třetí Úročnici 10:8.

 

Sokol Divišov B - Sokol Ostředek A 7:11

Sokol Ostředek B - TJ Úročnice 10:8

Sokol Ostředek C - Sokol Nesvačily 6:12 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci