Výhra ve Voticích posunula stolní tenisty již na druhé místo

Stolní tenisté si nechtěli nechat ujít páteční Svatomartinskou husu podávanou v ostředecké hospodě, a tak všechny tři týmy svá utkání předehrály v týdnu.

Áčko ve středu zajíždělo do Votic s jasným cílem přivézt domů tři body a udržet tak kontakt s čelem tabulky. Soupeř nevyužil možnost a neposílil se o hráče z OP2, tak to papírově vypadlo jednoznačně. Ovšem i ping-pongový míček je kulatý a snadné to nebylo.

(Ne)hrající vedoucí týmu Marek Škvor ml. dal tentokráte důvěru čtveřici Míra Janata, Martin Vosátka, Roman Žydyk a Pepa Lemberk, s tím, že do čtyřhry naskočí Jura Žydyk.

Už čtyřhry ukázaly, že nejen fotbalový míč je kulatý a papírové prognózy často neplatí. Míra s Jurou si sice poradili s Budkou a Žákem ml., ale Martin s Martinem hodně kazili a prohráli s Benákem a Žákem st.  

Naši se v některých zápasech trápili, ale nakonec již po konci třetí série měli na svém kontě devět bodů, znamenajících minimálně plichtu.

Do poslední série tak Míra pustil Juru, který si poradil s vystřídavším třiaosmdesátiletým Janušem a zajistil vítězný desátý bod. Další utkání této série byla dramatická. Roman s Martinem vyšli z pětisetových bitev vítězně, Pepa ji s Budkou prohrál.

Naši hráči pak utkání rozebrali spolu se soupeřem v hospůdce přilehlé k sokolovně u pivka. Výsledky kola našim přály, všechny tři týmy před nimi prohrály a tak poskočili již na druhé místo v tabulce, když první Smilkov má stejně bodů, ale lepší skóre.

Rovněž béčko si připsalo výhru, když si ve středu doma poradilo s vlašimskými nadějemi v poměru 10:8. Body zajistili Jindra Nenáhlo 4, Martin Vosádka 3, Ríša Kotil, David Luzum a čtyřhra Nenáhlo / Luzum.

Naprázdno nevyšlo ani céčko, i ve třech doma plichtilo s béčkem Bystřice 9:9 a připsalo si dva body do tabulky. O body se rovným dílem podělili Petrové Stanovský a Styblík.

 

Sokol Votice C - Sokol Ostředek A 6:12

Sokol Ostředek B – SKST Vlašim B 10:8

Sokol Ostředek C – SK Bystřice 9:9



Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci