Mladší žáci byli blízko prvnímu jarnímu bodu

 

Starší žáci: FK Bílkovice - Sokol Ostředek 11:1 (6:1)

 

Středeční vložené zápasy jsou pro naše mládežnické celky problém. Do nedalekých Bílkovic odjížděli starší žáci bez tří hráčů základu a pomoci jim museli dva mladší žáci, aby vůbec nastoupili v plném počtu. Přesto jsme se ujali brzy vedení brankou Týnky Kubíkové. V desáté minutě domácí srovnali a postupně nám přidali dalších deset branek. S postupem času se totiž na našich stále více projevovala únava.

 

Sestava: Hajný (36.Rezek) - Mistoler, Mistolerová, Svobodová - Kubíková, Rezek - Hák, Poláček

střídala: Rezková

 

Starší žáci: Sokol Ostředek - SK Bystřice 1:5 (1:5)

 

V nedělním domácím zápase proti druhé Bystřici to nebylo se složením týmu ale bohužel o moc lepší. Trenéři si museli opět vzhledem k absenci tří hráčů půjčit dva mladší žáky, kteří měli v nohách ranní předzápas.

 

Do vedení nás dostala v 9.minutě Monča Svobodová, když si její aut, srazili hosté do vlastní brány. Soupeř hned za minutu srovnal a do poločasu své skóre vylepšili ještě čtyřmi góly. V druhé půli se naše hra zlepšila, ale na konečném výsledku se již nic nezměnilo.

 

Sestava: Rezek - Svobodová, Fadler, Svoboda - Kubíková, Poláček - Hák, Vernerová

střídala: Rezková

 

Mladší žáci: Sokol Ostředek - Start Lukavec 3:5 (2:2)

 

Problém sestavit tým se v neděli nevyhnul ani trenérům mladších žáků. Sádru mají Petřík Smrkovský a Vítek Bareš a při absenci dalších to dalo přesně jen osm potřebných hráčů bez možnosti střídat.

 

Naši špunti začali smolně, ale dokázali skóre otočit. Do kabin však hosté srovnali- Naši po půli přidali třetí gól a ještě sedm minut před koncem vedli.

 

Běžela 58.minuta, když hosté kopali z půlky trestný kop, který bohužel skončil za zády našeho gólmana a v závěru z brejku hosté dokonali zkázu.

 

Škoda, tentokráte byl minimálně bod blízko. Nemožnost střídat se určitě v závěru zápasu projevila.

 

Sestava: Hajný - Rezková, Svoboda, Biras F. - Vrána, Novák - Biras J., Pejša


 

 

  


 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci