Mladší žáci pátí na Štěpánovském poháru 2016

 

 

Ostředečtí mladší žáci se v sobotu 2.ledna zúčastnili halového turnaje Štěpánovský pohár, který se uskutečnil ve Zruči n/S.

 

V prvním zápase proti „domácímu“ Trhovému Štěpánovu byla znát nerozehranost. Alibisticky jsme jen nakopávali balóny. V závěru jsme si vytvořili pár šancí, ale Štěpánovi se nepodařilo ani jednou pořádně zakončit.

 

V dalším utkání proti Struhařovu jsme měli strašidelný začátek. hrálo se velmi tvrdě- postupně se ale naše hra zlepšovala. Dvě minuty před koncem se uvolnil Adam Pejša a dotlačil míč skrz brankáře do sítě a srovnal.

 

Proti Miřeticím jsme začali dobře, ale nedůsledností v obraně jsme soupeři darovali výhru.

 

Při souhře výsledků nám bodový zisk v posledním zápase s Kondrací mohl zajistit třetí místo. Naši hráči se bohužel ale nechali zatlačit, taktické pokyny vyletěli komínem a když jsme během 6. až 8.minuty dostali 4 góly, bylo hotovo. Vladík v brance čaroval, ale na čestný gól Štěpána už nikdo nenavázal. 

O.Smrkovský + R.Kotil

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci