Stolní tenisté si poradili s Bystřicí

 

Béčko si v čtvrtečním zápase v duelu o poslední místo připsalo druhou výhru v soutěži, když bez problému porazilo bystřické béčko 14:4. Složení týmu bylo posilněno o Juru Žydyka a Marka Škvora ml., který odehrál dva zápasy a byl vystřídán Janou Krejcárkovou. Body pro naše barvy zajistili Pepa Lemberk 4, Jura 4, Marek 2, Vašek Ryšavý a obě čtyřhry (Pepa/Vašek, Jura/Marek). Díky výhře se posunul náš tým na 10.místo v tabulce.

 

Áčko čekal v pátek přetěžký zápas na půdě suveréna soutěže z Divišova. Přestože domácí nenastoupili v top sestavě, náš tým ve složení – Roman a Jura Žydyci, Martin Vosádka a Petr Styblík, který na poslední chvíli zaskočil za zraněného Petra Stanovského, byl bez šance. Čestný bodík uhrála až v závěru ostředecká jednička Roman, který porazil Kuneše. Porážka byla očekávaná, stěžejní pro nás budou blížící se domácí zápasy s Heřmaničkami (18.12.) a Týncem (8.1.). Výhry by byly velkým krokem k záchraně.

 

Sokol Divišov A – Sokol Ostředek A 17:1

 

Sokol Ostředek B – SK Bystřice B 14:4

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci