Stolní tenisté nezvládali v Benešově pětisetové bitvy

 

Stolní tenisté sehráli v pátek smolný zápas v Benešově. Soupeř byl sice před vzájemným zápasem v tabulce horší, ale bylo to zkresleno tím, že hrál s nejlepšími celky soutěže. Domácí se netajili před zápasem, že postavili nejsilnější sestavu včetně zkušených Ottla (ročník 1938) a Schustera (ročník 1948) a mladíka Černého, který je i na soupisce béčka hrajícího krajskou soutěž. Zklamal přístup domácích, když pronesli, že si naši hráči měli na rozehrání přivézt vlastní míčky. Zvykem bývá, že je vždy dávají domácí.

 

Konečný výsledek vyznívá pro naše hráče velmi krutě, protože dalších sedm pětisetových bitev rozhodla v koncovkách daleko větší zkušenost benešovských hráčů. Velkou smůlu měl Jura Žydyk, který sice vyhrál včetně čtyřhry deset setů, ale celkově všech pět zápasů prohrál 2:3.

 

Vítězství si na své konto připsali, jak jinak než v pětisetovém boji, Roman nad Schusterem a Marek nad Ottlem.

 

Ve čtvrtek čeká naše hráče důležitý zápas s Voticemi C, které jsou poslední, ale dá se čekat, že přijedou s posilněnou sestavou.

 

Béčko nebylo blízko k remíze v derby proti béčku Teplýšovic. Chyběli jen dvě výhry. Pepa Lemberk vyhrál všechny čtyři dvouhry, Janča Krejcárková pak přidala další tři výhry.

 


Sokol Pyšely C – Sokol Ostředek B 17:1 

 

Sokol Ostředek B – Sokol Teplýšovice B 7:11 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci