Bratranci se na čtvrtý pokus dočkali zlata

 

V sobotu 11.července uspořádala TJ Sokol Ostředek na kurtu u fotbalového hřiště již pátý ročník Ostředeckého nohejbalového turnaje trojic. Počasí klání nohejbalistů přálo. Celý den svítilo sluníčko, obloha byla bez mráčku. Příjemná přátelská atmosféra vládla po celý den i mezi hráči. Turnaje se zúčastnilo tentokráte jen 6 trojic. Úplným nováčkem byla trojice z nedalekého Divišova hrající pod názvem Použité stroje.

 

 

 

Týmy nejprve bojovaly v základní skupině. Utkání ve skupině se hrála na dva sety, mohlo tedy dojít i na plichtu. Pořadí ve skupinách určilo nasazení týmů do semifinálových bojů. Poslední dvě trojice se utkaly o páté místo.

 

Základní skupinu suverénně ovládli divišovští borci před týmem Martina Vosádky, který letos hrál pod názvem „Bratranci“. Do bojů o medaile a soudky piva pronikli ze třetího místa Supermani a také Dědkové neboli ostředečtí staří páni.

 

Semifinále dopadla podle papírových předpokladů a do boje o zlato postoupili bez větších problémů favorité - Použité stroje a Bratranci.

 

Poslední dva týmy ze základní skupiny – HB Stars a domácí FC Holubárna si to ještě před medailovými zápasy rozdaly o 5.místo. Po velkém boji se z výhry 2:1 na sety (10:12, 12:7, 12:8) radoval benešovsko-rokycanský tým, který tak ostředeckému týmu vrátil porážku ze základní skupiny.

 

Před zápasem o 3.místo bylo jasné, že bronzové medaile zůstanou doma. Medaile a plechovky Velkopopovického kozla se nakonec po výhře (12:8, 12:8) staly kořistí Supermanů. Dědkové svým čtvrtým místem obhájili umístění z loňska.

 

Finále nabídlo zajímavý průběh s hezkými nohejbalovými akcemi- První set poměrně snadno (12:6) získala trojka „Použité stroje“. Bratranci uspěli v dramatické koncovce druhého setu a získali ho v poměru 13:11. Ve třetím setu již bodově dominovali Bratranci a po výhře 12:4 se konečně dočkali zlata, které jim dosud unikalo.

 

 

Nejlepší tři týmy si kromě speciálních medailí odvezli také pivní odměny věnované pořadatelem.

 

Konečné pořadí

  

1.

 Bratranci

 M.Vosádka, P. a O.Hlavičkovi

2.

 Použité stroje

 R.Nový, J.Pajma, T.Hanuš

3.

 Supermani

 R.Kotil, D.Luzum, R.Špalek, V.Ryšavý

4.

 Dědci

 Jiří Müller, J.Nenáhlo, K.Tamme

5.

 HB Stars

 P.Bouška, P.Jarošík, D.Jarošík

6.

 FC Holubárna

 Marek Škvor ml., Marek Škvor st., P.Sadílek, Josef Müller

 

Základní skupina - výsledky

 

Play-off


 

Bratranci

Použité stroje z Divišova

Supermani

Dědkové

HB Stars

FC Holubárna


 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci