Fotbalisté zahájili přípravu na sezónu 2015/16

 

Ve středu 29.7. zahájili naši fotbalisté přípravu na přelomovou sezónu 2015/16. Přelomová je tím, že od této sezóny se veškerá agenda, počínaje vyřizování přestupů a hostování a psaním zápisů konče, řeší jen on-line, tedy elektronicky. Zrušené byly registrační průkazy, papírové zápisy budou jen jako náhradní řešení, pokud vypadne internet nebo elektrický proud. Mládež možná u papírové formy zápisů ještě zůstane.

 

Kádr doznal oproti jarní sezóně několika změn. Z hostování z Teplýšovic se vrací Fanda Macháček, který by měl být jedním z motorů týmu. Novými tvářemi jsou mladíci ""vodslivský"" Honza Dvořák (půlroční hostování z FC Graffin Vlašim je již vyřízeno) a domácí Vašek Ryšavý (přestup z SK Chocerady je domluven, ale není ještě administrativně dořešen). Oba by spolu s vrstevníkem Davidem Luzumem mohli být základem budoucího ostředeckého fotbalového týmu. V jednání je prodloužení hostování Jakuba Horáka z Teplýšovic a není vyloučen příchod Libora ""Boriny"" Procházky ze Sázavy.

 

Po dlouhodobém zranění by chtěl opět zkusit fotbal Ondra "Akademik" Vildman, naopak kvůli zranění na podzim na hřišti neuvidíme Lukáše Uršice, Edu Špalka, Petra Eichlera a patrně ani Pepu Šilhavého. Ondra Hanibal, pokud se ještě k fotbalu vrátí, tak už ne u nás.

 

V letošní sezóně jsou na Benešovsku jen tři skupiny čtyřky, shodně se třinácti účastníky. Náš tým zůstává v áčku - v benešovské skupině, kam nám přibyly dva silní soupeři - z třetí třídy sestoupivší Lešany a neoblíbené Křečovice.

 

První mistrák sehrajeme v sobotu 22.srpna v Choceradech. Shodou okolností či díky zlomyslnosti losu, hrají naši hráči se stejným soupeřem o týden dříve doma v Ostředku svůj jediný přípravný zápas.

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci