Přípravka těsně prohrála v Soběhrdech, žáci nestačili na Tichonice

 

Starší přípravka: FK Soběhrdy – Sokol Ostředek 2:1 (0:1)

 

Naše přípravka podala v derby v Soběhrdech bojovný výkon a moc nechybělo, abychom si odvezli body, přestože nám chyběli dva hráči základní šestky. V první půli jsme se ujali vedení brankou Jirky Svobody. Soupeř výsledek otočil z brejků díky našim zaváhání při standardkách. Přes prohru si tým zasloužil pochvalu trenéra Milana Hajného.

 

Sestava: Hajný – Rezková, Svoboda, Barešovi V.+V., Birasové F. + J.

 

Starší žáci: Sokol Tichonice – Sokol Ostředek 10:5 (6:3)

 

Žáci hráli v sobotu odpoledne předzápas dospělých v Tichonicích. Celé utkání jsme tahali za kratší konec, přesto je pět vstřelených branek slušným výsledkem.

 

Ve středu od 18h večer čeká naše žáky poslední zápas soutěže, v případě výhry nad Meznem se můžou posunout do středu tabulky. Tímto zápasem však pro ně sezóna nekončí. Na neděli 7.června od 11h je domluven přátelák s SK Chocerady a v sobotu 20.června je čeká tradiční turnaj v Ostředku.

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci