Přípravka vyhrála v Krhanicích, žáci v Miličíně

 

Našim mládežníkům se patrně hraje lépe na hřištích soupeřů. V sobotu se radovala z výhry přípravka i žáci.

 

Starší přípravka: Sokol Krhanice – Sokol Ostředek 4:8

 

Krhanickým měli naši špunti co vracet. Na podzim doma smolně prohráli 0:1, když měli herní převahu, ale dostali gól ke konci utkání. Prohru si pak připsali i ve vzájemném zápase v lednu na halovém turnaji v Sázavě. V sobotu se soupeři revanšovali a připsali si jednoznačnou výhru. Své první branky se dočkal Péťa Smrkovský, a protože přidal další dvě, mohl se radovat z prvního hattricku.

 

Branky: Svoboda 3, Smrkovský 3, Vrána 2

 

Sestava: Hajný – Mistolerová, Rezková, Svoboda, Vrána, Smrkovský

 

Starší žáci: Sokol Miličín – Sokol Ostředek 2:4

 

Sestava: Rezek - Svobodová, Maroušek, Hampl, Holubková, Škvor T., Vernerová, Svatoň, Mistoler

 

V sobotu jsme sehráli další mistrovské utkání, tentokrát s TJ Sokol Miličín. V prvních minutách jsme soupeře přehrávali. Dostávali jsme se do šancí, které jsme nedokázali využít. Od desáté minuty se hra vyrovnala. První poločas skončil 1:2. Z tohoto utkání chtěly oba týmy získat 3 body, a proto byl druhý poločas zápasu dost hektický. Povedlo se nám střelit gól a navýšit vedení na 1:3. Soupeř dokázal rychle zareagovat a po pár minutách snížil na 2:3. Do konce zápasu jsme se snažili náskok udržet, ale protihráči nám nechtěli nic dát zadarmo. V Miličíně jsme nakonec vybojovali 3 body.

 

Pochvalu si zaslouží Jarda Rezek, který nás podržel skvělými zákroky v bráně. V obraně se osvědčil Vládík Maroušek. A z prvního gólu se málem radovali Patrik se Zuzkou.

 

Nikola Holubková

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci