Dvě ostředecké žákyně reprezentovaly na halovém mistrovství ČR ve fotbale

 

 

V neděli 25.ledna se v Kladně uskutečnila kvalifikační část halového mistrovství ČR WU15. Za tým Minerva FF nastoupili se souhlasem klubu i dvě hráčky TJ Sokola Ostředek - Zuzka Vernerová a Týnka Kubíková a též i našim hráčům známá Deny Martínková z FKM Posázaví. Asistentem trenéra byl ostředecký vedoucí mládeže Martin Novák.

 

 

Na turnaji se tým Minervy utkal prakticky s nejtěžšími soupeři z republiky (Slavia, Liberec, Dukla a Sparta). Zápasy s pražskými ,,S" byly velice těžké a v obou duelech byl výsledek dvouciferný v neprospěch Minervy. Zápas s Duklou skončil prohrou 3:1, když jediný gol vstřelila ostředecká hráčka Týnka Kubíková. Poslední zápas s Libercem byl vyrovnaný, zvítězit mohly oba mančafty, nakonec se ale po jedné malé chybičce radoval Slovan. Pro holky to byla určitě zajímavá konfrontace a skvělý zážitek.

 

Martin Novák



Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci