Fotbalisté áčka konečně vyhráli i doma - porazili Olbramovice

 

Fotbalisté áčka konečně zabrali i doma a po čtyřech domácích prohrách si připsali výhru nad Olbramovicemi. Béčko doma prohrálo s Popovicemi. Mládežnické týmy o tomto víkendu nehrály. Přípravka již podzimní sezónu zakončila, žáci měli volný los.

 

Sokol Ostředek – SK Olbramovice 3:1 (0:1)

 

Zápas začal slibně, hned v 1.minutě hlavičkoval po rohu nebezpečně Jenda Müller. Bohužel to bylo v prvním poločase z naší strany všechno, mladý tým Olbramovic nás přehrával. Ve 21.minutě nás ještě podržel gólman Jirka Škvor, který vytáhl nebezpečnou střelu hostí. V 28.minutě se však již hosté radovali. Štěpánek dostal pas za obranu a s přehledem našeho gólmana překonal.

 

Do druhého poločasu poslal trenér Bohouš Slabý na hřiště Fandu Macháčka a tento tah mu vyšel. Machy výrazně rozhýbal naši hru. V 54.minutě pronikal Pepa Šilhavý z boku ve vápně směrem k brance a byl faulován. Sudí Pessr ponechal citlivě výhodu a Petr Florián střelou z úhlu srovnal. Za čtyři minuty jsme obrat dokonali. Petr Florián nesobecky přiklepl balón na malém vápně stojícímu Fandovi Macháčkovi, který jej nekompromisně poslal do sítě – 2:1.

 

Vítězství pojistil v 72.minutě Petr Florián. Šel sám na gólmana hostí, ten jej fauloval a sudí Pessr správně nařídil penaltu. Petr nedbal na pravidlo, že faulovaný hráč by neměl kopat a s přehledem penaltu proměnil – 3:1.

 

V 82.minutě mohl zvýšit Fanda Macháček, ale mířil jen do náruče olbramovického brankáře. Z protiútoku nás opět zachránil Jirka Škvor, který vytáhl střelu hostujícího hráče z těsné blízkosti.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. – Fiala, Tusjak, Müller – Kodad (46.Macháček), Škvor M., Kuželka (88.Krejcárek), Šilhavý – Uršic (89.Kumsta) - Florián, Měchura

 


 

Sokol Ostředek B – Sokol Popovice B 2:5 (1:2)

 

Zápas začal pro naše barvy smolně. Ve 12.minutě fauloval Petr Sadílek ve vápně a hosté se z penalty dostali do vedení. Ve 29.minutě dostal Jakub Koudelka pěkný pas za obranu od Zdeňka Měchury a s přehledem podél vyběhnuvšího gólmana vyrovnal. Ve 40.minutě nás mohl hlavou poslat do vedení Honza Kofroň, ale gólman Popovic by proti. Bohužel se opět potvrdilo staré pravidlo „nedáš-dostaneš“. Hosté zahrávali ve 42.minutě roh a přestože nás bylo ve vápně 9 proti 4 hostům, neobsazený popovický hráč poslal míč do naší sítě podruhé. V druhém poločase nám soupeř odskočil na rozdíl tří branek. V 88.minutě snížil na 2:4 Fanda Macháček, který poslal do sítě nepovedenou střelu Vaška Ptáčka. Poslední slovo však měli hosté a zpečetili na konečných 2:5.

 

Ostředecká sestava:

Nerad – Macháček, Ptáček, Špalek R., Sadílek P. – Sedlmaier, Kofroň (55.Šimáček M.), Kumsta, Zikmund – Měchura, Koudelka

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci