Stolní tenisté slavili v Netvořicích první výhru

 

Ostředečtí stolní tenisté se v pátek v Netvořicích radovali z první výhry, když domácí céčko porazili 6:12. První historickou výhru v dílčím zápase pro naše barvy vybojovala dvojice Jana Krejcárková a Martin Vosátka ve čtyřhře. Ve dvouhrách jsme pak přidali dalších 11 bodů - Petr Stanovský 3, Jana Krejcárková 3, Martin Vosátka 3, Petr Styblík 1 a Marek Škvor st. 1.

 

Komentář hrajícího trenéra Petra Stanovského: "Celé utkaní bylo mačem dvou tváří, kdy co vítězství, to až na tu jednu výjimku vždy jednoznačný zápas 3:0 resp. 0:3. Nesmírně důležité je, že si každý čuchl k vítězství a jak víme: historie se nebude ptát koho nasadil soupeř, ale s jakým výsledkem jsme je doma "vykradli".Na všech našich tvářích byla vidět kolektivní radost z vítězství!"

 

Tento pátek od 18h hostí naši stolní tenisté SDH Krusičany B.

 

Zápis z utkání

 


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci