Podzimní fotbalová klasika - doma bez bodu

 

Zažili jsme pro ostředecký fotbal během tohoto podzimu již bohužel klasický domácí víkend. Áčko proti kopáčům z Křečovic zahazovalo jednu šanci za druhou a soupeř nás ze dvou brejků potrestal. Beso se stalo obětním beránkem Chotýšan, které se posílily, kvůli pomstě za jarní devítku, o hráče áčka. Prckové na své soupeře nestačili.

 

Sokol Ostředek A - Vltavan Křečovice 1:2 (0:2)

 

Začali jsem velmi dobře. Již v 9.minutě krásně zatáhl míč Fanda Macháček a poslal ho na malé vápno na volného Jendu Kuželku, který střílel vedle. Bohužel podobně naložili v průběhu první půle se svými šancemi postupně Fanda Macháček, Jenda Müller, Lukáš Uršic a zejména zakončení „Gini“ Davida Kumsty bylo trestuhodné. A hosté nás také potrestali. První úder přišel v 21.minutě. Senft se řítil sám na Jirku Škvora, který vyběhl a střelu vyrazil. Fanda Macháček však nechal Pudila pohodlně balón dorazit. Druhý úder se Křečovicím povedl před odchodem do kabin, Senft utekl, udělal kliku i našemu gólmanovi a z úhlu zvýšil.

 

V úvodu druhé půle vykřesal naději z trestného kopu z poměrné dálky Michal Kodad, ale naše snaha o vyrovnání byla marná. Góly prostě momentálně dávat neumíme. Jediný, kdo si zasloužil v sobotu pochvalu, byl gólman Jirka Škvor, který nás hodněkrát podržel.

 

Sestava:
Škvor J. – Fiala, Florián, Uršic, Müller (46.Nerad) – Macháček, Škvor M., Měchura, Kodad – Kuželka, Kumsta

 


Starší přípravka: Sokol Ostředek – SK Pyšely 1:15 (1:6)

 

Naši prckové drželi v úvodu, kdy hráli v nejsilnějším složení, se soupeřem krok a Štěpán Vrána dokázal dokonce srovnat na 1:1. Hosté si postupně získali náskok, který ještě zvýraznili, když trenéři správně dali šanci všem našim hráčům, aby sbírali zkušenosti.

 

Sestava:
Bareš Vítek - Svoboda, Vrána, Maroušek, Rezková, Škvorové M. + T., Mistolerová, Birasové F. + J., Bareš Vojta, Smělý, Tináková, Uršic

 

Starší žáci: Sokol Ostředek – Sokol Zdislavice 0:8 (0:3)

 

Žáci se snažili, ale soupeř byl důraznější a fotbalovější. Škoda, že jsme nevyužili pár šancí, které se nám naskytli, výsledek mohl vypadat lépe. Ale není nutné ztrácet hlavu, snaha bude jistě v následujících zápasech odměněna.

 

Sestava:
Škvor – Kubíková, Svobodová, Holubková, Horáková, Vernerová, Mareček, Hampl, Mistoler, Rezek

 

Sokol Ostředek B – Sokol Chotýšany B 1:10 (1:4)

 

Beso se dostalo brankou Petra Zikmunda do vedení, ale pak nastalo vraždění neviňátek. Chotýšany nám chtěli vrátit jarní devítku, tak si sebou vzali na pomoc i hráče z áčka.

 

Sestava:
Nerad – Sadílek P., Ptáček, Špalek R., Bouška – Zikmund, Šimáček (20.Měchura), Macháček, Sedlmaier – Kofroň (46.Šimáček M.), Koudelka


   


 

 

 


 

 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci