Ostředečtí stolní tenisté po 18 letech zasáhli do soutěže

 

 

Ostředečtí stolní tenisté se po dlouhých 18 letech vrátili do okresních soutěží. V prvním utkání hostili v pátek stolní tenisty Slavoje Čerčany C v čele se slavným fotbalovým mistrem Evropy Antonínem Panenkou, který v loňské sezóně prohrál pouze jeden zápas.

 

Přes na pohled jednoznačnou prohru 0:18 na zápasy nebyla většina zápasů zcela jednoznačnou záležitostí. V několika utkáních scházelo našim hráčům jen několik míčků od vítězství v zápase.

 

Marek Škvor ml. měl hned v prvním zápase dvouher již téměř na lopatě Tondu Panenku. Vyhrál první dva sety 11:6 a 12:10, další dva prohrál, ale v pátem rozhodujícím vedl již 5:1, 6:2, 7:6 a ještě 8:7, ale nezvládl koncovku a soupeř pak při dlouhé výměně o poslední míček zahrál prasátko o síťku a radoval se z výhry.

 

Pětisetovou bitvu svedla s čerčanským Bernardem Jana Krejcárková. Po prohraném prvním setu (7:11) další dva vyhrála (11:6 a 11:7) a již jsme věřili, že obrat dovede k prvnímu bodíku, ale byl to bohužel soupeř, který čtvrtý a pátý set získal ve svůj prospěch (6:11 a 7:11).

 

Nadějně vypadal i zápas Martina Vosátky s Bernardem, náš hráč sice prohrál 0:3, ale zápas byl v podstatě vyrovnaný, jen se od Martina odklonilo štěstí v koncovkách setů (11:13, 13:15,9:11).

 

Kýžený první bodík mohl přinést poslední zápas dne, Marek Škvor ml. sehrál vyrovnanou bitvu s Novotným. Ve čtvrtém setu byl dva míčky od výhry, ale nezvládl koncovku. V pátém mu soupeř na začátku odskočil a bylo hotovo (11:8, 5:11, 11:8, 9:11, 5:11).

 

Přes porážku měli všichni domácí aktéři dobrý pocit, že dvouleté úsilí se dočkalo úspěšného konce a v Ostředku se opět hraje pinčes- Věřme, že první dílčí vítězství si připíší naši hráči již v zápase v Netvořicích, kde hrají v pátek od 19h-

 

Zápis z utkání

 


 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci