Z ostudy byl nakonec cenný bod

 

Deset áčkařů dokázalo přivézt velice cenný bod z Pyšel. Přípravka v Maršovicích po nepovedeném prvním poločase dvakrát stáhla na rozdíl branky, ale srovnat krok nedokázala. Žáci a beso na své soupeře nestačili.

 

Starší žáci : SK Chocerady – Sokol Ostředek 9:1

 

Branka: Holubková

 

Sestava:
Škvor – Holubková, Svobodová, Horáková, Hampl, Mistoler, Vernerová, Kubíková, Rezek, Maroušek, Mareček

 

SK Pyšely – Sokol Ostředek A 0:0

 

Ostředecký fotbal si o víkendu uřízl další ostudu. Při absenci zraněného M-Škvora, potrestaného M.Kodada, na zahraniční dovolené pobývajících G.Tusjaka a J.Kuželky se nepodařilo tým doplnit hráči béčka a když nedorazil ani Venca Hromas, nastoupili jsme jen s deseti statečnými. Hráči se však semkli a vybojovali velmi cenný bod do tabulky, který bude jistě vzpruhou pro další důležité zápasy. Mohli jsme i vyhrát, ale sudí naší branku neuznal pro ofsajd(?). Tréner Bohouš Slabý pochválil výkon všech hráčů na hřišti.

 

Sestava:
Škvor J. – Fiala, Florián, Uršic, Müller – Měchura, Krejcárek, Šilhavý, Macháček - Kumsta

 

Starší přípravka: Sokol Maršovice – Sokol Ostředek 7:4 (4:1)

 

Naše přípravka odjížděla do Maršovic s přáním přivézt nějaký bodík. Bohužel se nám zcela nepovedl první poločas. Vůbec jsme nenavázali na hru z minulého týdne proti Krhanicím. Trenéři Novák a Uršic promluvili o poločase špuntům do duše a na výkonu to bylo znát. Dvakrát se nám podařilo snížit náskok soupeře na jeden gól, ale krok se nám srovnat nepodařilo.

 

Branky: Maroušek 2, Svoboda, Vrána

 

Sestava:
Hajný – Mistolerová, Rezková, Svoboda, Vrána, Maroušek, Baršové V + V, Uršic

 

TJ Nesperská Lhota – Sokol Ostředek B 5:0 (5:0)

 

Sestava: Nerad – Sadílek P., Špalek R., Šimáček O., Macháček – Bouška, Kumsta, Sedlmaier, Zikmund – Koudelka, Šimáček M. 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci