Oba mládežnické týmy zahájily podzimní sezónu porážkami na hřištích soupeřů

 

O uplynulém víkendu zasáhla prvně do bojů v podzimní části sezóny 2013/14 i obě naše mládežnická družstva. Oba naše týmy hrají oproti jaru ve vyšší věkové kategorii a tak na ně čekají starší a těžší protivníci. Již první kolo naznačilo, že to nebudou mít jednoduché, ale určitě si zaslouží pochvalu za bojovnost.

 

Starší přípravka: SK Bystřice - Sokol Ostředek 12:0 (5:0)

 

V sobotu jsme odehráli 1.mistrovské utkání nové sezony.Byl to takový ten klasický první zápas, který nám ukázal, že se máme ještě hodně co učit. Teď k samotnému zápasu. V Bystřici jsme se sešli v této sestavě: Tomáš Škvor, Filip Biras, Štěpán Vrána, Pája Rezková, Jiřík Svoboda, Ládík Maroušek, Jakub Biras a Kája Smělý. Zápas se odehrával v režii Bystřice i díky tomu, že soupeř byl starší a daleko lépe sehranější(již několik let hrají pohromadě, konečný výsledek činil 12:0.

 

Prckové si musí zvyknout na tvrdší hru, nebát se do soupeře strčit, samozřejmě v mezích pravidel a hlavně nebát se hrát s míčem a ne jen nakopávat balóny. Nicméně věřím, že se vše zlepší a až se prckové sehrají, bude to opět lepší. Zároveň bych chtěl všechny poprosit o trpělivost, tento rok jsme přešli mezi starší přípravku a tak nás budou čekat zápasy i se staršími dětmi. Věřím, že předvedený herní výkon poroste a s tím se přidají i dobré výsledky.


Další zápas, tentokrát přátelský, odehrajeme v neděli doma s Maršovicemi. Sraz v 8:30 na hřišti.

 

Matin Novák

 

Starší žáci: Sokol Pravonín - Sokol Ostředek 6:1 (1:0)

 

První poločas byl vyrovnaný. Martin Škvor chytil několik vyložených tutovek a naše obrana pracovala na výbornou. V druhém poločase jsme se většinu času jen bránili a podnikali brejky. Po jednom samostatném úniku Nikoly Holubkové jsme vstřelili gól. Pochvalu si zaslouží celé mužstvo.

 

Sestava: Martin Škvor, Nikola Holubková, Kristýna Kubíková, Karolína Horáková, Matěj Hampl, Matěj Vejrosta, Ota Mareček, Jaroslav Rezek, Monika Svobodová

 

N.Holubková / L.Tinák

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci