Beso i v deseti vyhrálo v Libži, áčko zklamalo v Bystřici

 

Ostředečtí dospělí fotbalisté odehráli o víkendu druhé kolo svých soutěží- Béčko, přestože hrálo více jak poločas o deseti bez vyloučeného gólmana Podroužka, dokázalo vyhrát prestižní zápas v Libži. Áčkaři, oproti očekávání, neuspěli v Bystřici a vraceli se s prázdnou.

 

FK Libež A – TJ Sokol Ostředek B 1:3 (0:1)

 

Naši fotbalisté se dostali do vedení brankou Petra Zikmunda. Zhruba v polovině prvního poločasu byl vyloučen gólman Petr Podroužek za pokřik na sudího „Ty taky pískáš každé ho...“. Do branky se tak musel postavit Fanda Nerad z pole. Náš tým ale vyloučení semklo a statečně se pral s přesilou soupeře. Díky brankám Fandy Sedlmaiera a Jakuba Koudelky jsme zvýšili v druhé půlce náskok na 0:3 a gólová korekce domácích v závěrečných minutách už nic nemohla změnit na faktu, že si beso odvezlo z Libže tři body. Beso tak určitě nezopakuje potupnou nulu na kontě z podzimu 2012.

 

V neděli čeká na naše hráče domácí zápas s Kladruby. Výkop je v 17h-

 

Ostředecká sestava:
Podroužek – Sadílek P., Špalek R., Ptáček, Fiala – Sedlmaier, Nerad F., Kumsta, Macháček – Koudelka, Zikmund

 

 

SK Bystřice – TJ Sokol Ostředek A 4:2 (1:1)

 

Naši začali dobře, dvacet minut soupeře k ničemu nepustili. Už v 5.minutě nám nebyl uznám gól kvůli údajnému ofsajdu. V 16.minutě jsme se již radovali po gólu Jendy Kuželky. Hosté do půle srovnali a v druhé otočili skóre na 3:1. Do hry nás vrátila branka Michala Kodada. Přes řadu šancí jsme ale nedokázali vyrovnat a naopak domácí pečetili čtvrtou brankou svou výhru.

 

Komentář trenéra B.Slabého: „Hráli jsme dobře jen prvních dvacet minut. Soupeř byl marný, nevěděl co hrát, stačilo dát druhý gól a bylo hotovo. Ze čtyř brejků pak dostaneme čtyři góly a naopak my zahazujeme jednu šanci za druhou. Dneska chybělo ve hře srdíčko- Hodně nám chybí zraněný Ondra Vildman.“

 

V sobotu hrají naši fotbalisté doma těžké derby se Soběhrdy. Začátek je v 17h.

 

Ostředecká sestava:
Škvor J. – Měchura, Tusjak, Škvor M., Müller – Krejcárek (Macháček), Uršic, Šilhavý – Florián, Kodad (Kumsta), Kuželka


 

Foto: J.Hanibalová

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci