Ostředecké beso ukončilo vítěznou sérii debaklem v Teplýšovicích

 

Ke včerejšímu odloženému derby utkání v Teplýšovicích odjíždělo ostředecké beso se záměrem prodloužit svou sérii vítězství. Začátek utkání tomu nasvědčoval. Ujali jsme se vedení po pěkné kombinační akci na jejímž začátku byl aut Davida Langera, který vhodil míč na Pavla Bouška. Pavel poslal balón na Kubu Koudelku, který svým centrem našel hlavu volného Tomáše Sadílka – 0:1. To bylo ale bohužel z naší strany všechno.

 

Včera nás vůbec, přestože chytil i penaltu, nepodržel gólman Petr Podroužek. Nefungovala nám záloha a v druhém poločase si pak z naší obrany dělali rychlí útočníci domácích trhací kalendář. Utkání tak skončilo ostudným debaklem 9:1.

 

Soutěžní sezónu uzavřou naši fotbalisté v neděli od 15h v Popovicích.

 

Ostředecká sestava:
Podroužek – Sadílek P., Šimáček, Kančij V., Fiala – Sedlmaier, Sadílek T., Špalek E., Langer (Kofroň) – Koudelka, Bouška

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci