Fotbalisté vyhráli odložený zápas v Bystřici

 

Ostředečtí fotbalisté včera sehráli odložený zápas 23.kola na půdě SK Bystřice. Vzhledem k absencím několika hráčů základní sestavy i kádru (Tusjak, Kuželka, Kodad a Kumsta) skládal trenér Bohouš Slabý jedenáctku velmi těžko a nebýt pomoci hráčů z béčka, tak by ji ani nesložil. Do branky se prvně v této sezóně místo Vaška Hromase, který odpočíval a byl připraven jen jako jediný náhradník na lavičce, postavil Jirka Škvor.

 

Podle vyjádření trenéra Bohouše Slabého jsme měli po celý zápas převahu. Domácí, údajně oslabení o velkou část základní sestavy, ohrozili naší branku asi jen dvakrát. My jsme naopak zahazovali jednu šanci za druhou, a tak asi přibude pokladníkovi Jendovi Müllerovi dosti peněz do týmové kasy na rozlučku. Rozhodnutí přišlo až dvě minuty před koncem, kdy se dorážkou prosadil Lukáš Uršic a naši fotbalisté si tak na jaře připsali již desátou výhrou.

 

Vítězství pro náš tým znamená posun na bronzovou příčku, což by nikdo po spackaném podzimu nečekal. Je jen škoda, že jsme měli po podzimu tak málo bodů.

 

V sobotu čeká naše fotbalisty závěrečný zápas sezóny ve Voticích. Hrát by se mělo od 15h, ale čeká se ještě na schválení změny času od STK.

 

Ostředecká sestava:
Škvor J. – Vildman, Škvor M., Šimáček, Müller – Měchura, Uršic, Florián, Šilhavý – Nerad F., Macháček

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci