Ostředecký válec jede na plné obrátky, poradil si i s Radošovicemi

 

Ostředečtí fotbalisté včera prodloužili svou šňůru vítězství o další korálek, když vybojovali vítězství 3:2 (2:2) nad Radošovicemi, které ještě vloni hráli třetí třídu.

 

Začátek zápasu se nám moc nevydařil a hosté se bez problému dostali do dvoubrankového vedení. Naši hráči ovšem nesložili zbraně a do poločasu dokázali brankami Davida Langra (střela z dálky s pomocí terénu překvapila gólmana) a Edy Špalka (brejk do otevřené obrany) srovnat. Stínem prvního poločasu bylo zranění Petra Zikmunda (patrně zlomená klíční kost).

 


Rozhodnutí přišlo v druhé půlce. Eda Špalek se postavil k trestnému kopu za hranicí šestnácky a střelou do šibenice dokonal obrat skóre v náš prospěch. Krátce na to měl ještě další dvě jasné šance, aby vedení pojistil, obě ale zahodil.

 

Postupem času se nervózní hosté stále více tlačili k naší brance, ale naše obrana, s vypětím sil, tlaku odolala a po zápase mohla proběhnout obligátní děkovačka. Beso tak zkompletovalo vítězný hattrick ostředeckých fotbalových týmů o tomto víkendu.

 

Již ve čtvrtek hraje béčko od 18h derby zápas v Teplýšovicích a sezónu zakončí v neděli od 15h v Popovicích.

 

Ostředecká sestava:

Podroužek – Sadílek P., Kančij V., Šimáček, Fiala – Zikmund (20.Nerad F.), Škvor J. (75.Bouška), Langer – Sedlmaier (60.Měchura), Špalek E., Koudelka


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci