Mladší žáci slaví další výhru - porazili Týnec 5:4

 

Ostředečtí mladší žáci si dnes připsali již čtvrtou výhru do tabulky své skupiny okresní soutěže, když ve vyrovnaném zápase porazili Týnec n/S 5:4 (3:2).

 

Naši fotbalisté předvedli pěkný výkon. V prvním poločase jsme dvakrát góly Niky Holubkové vedli, soupeř ale dokázal vždy srovnat. Ovšem na třetí branku Monči Svobodové reagovat nedokázal a do kabin jsme šli za těsného vedení 3:2.

 

Hned v úvodu druhé půle se po rohu Niky Holubkové trefil placírkou Jirka Žerava a vedli jsme již 4:2. Hosté vstřelili brzy kontaktní gól, ale Kuba Mistoler svou brankou, opět po rohu zahrávaném Nikou, znovu zvýšil náš náskok na dvě branky. Týnečtí kontrovali snížením na 5:4 a v posledních minutách nás díky našemu nedůrazu přehrávali, ale bojovností jsme již výhru udrželi.

 

Příští neděli se naši žáci odloženým zápasem s Bílkovicemi rozloučí se soutěží mladších žáků a od podzimu budou hrát v kategorii starších žáků, ale ještě předtím je v sobotu 22.června čeká domácí turnaj O pohár SPZV Ostředek a.s.

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci