Beso rozstřílelo Chotýšany

 

Hráči besa si včera v zápase proti béčku Chotýšan otevřeli na domácím hřišti střelnici a moc nechybělo, aby si hosté domů odvezli potupnou desítku. Díky jednoznačnému vítězství 9:1 (4:0) si naši fotbalisté připsali již třetí výhru v řadě a prvně v sezóně opustili poslední příčku v tabulce.

 

Čtyřmi góly se konečně výrazně prosadil Jakub Koudelka, který se do mnoha gólových šancí dostával už i v předešlých zápasech. Další dvě branky přidal Eda Špalek a jednou se trefili Ota Šimáček, Petr Zikmund a Pavel Bouška.

 

Negativem, jinak vydařeného utkání, bylo zranění gólmana Petra Podroužka, kterého v bráně v 66. minutě nahradil David Langer. Mrzí nezájem diváků o fotbal.

 

Příští neděli čeká naše hráče od 15h derby v Teplýšovicích.



Ostředecká sestava:
Podroužek (66.Bouška) – Sadílek P., Šimáček, Langer, Fiala - Zikmund, Macháček, Špalek E., Škvor J., Sedlmaier (56.Kumsta), Koudelka

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci