O pouťi jsme pořádali turnaj finálové skupiny OP mladší přípravky

 

Po ostudě z minulé neděle v Meznu, kam dorazilo jen pět hráčů naší přípravky, čekal v sobotu o pouti na naše nejmenší fotbalisty domácí turnaj v rámci finálové skupiny okresního přeboru. Všichni jsme našim fotbalistům přáli, aby konečně urvali první vítězství.

 

Naše poděkování patří SK Chocerady za zapůjčení branek pro druhé hřiště a SPZV Ostředek a.s. za jejich dovoz a odvoz. Hotelu Akademie Naháč za zapůjčení ozvučení a p.Zdeňku Kobiánovi za jeho instalaci.

 

Nadějně vypadal zápas s Pecerady, kdy naši špunti vedli brankami Martínka Škvora, Štěpánka Vrány a Pepči Hajného, který vstřelil i 2 branky v zápase s Vlašimí, už 3:0. Soupeř bohužel dokázal ještě do poločasu srovnat a v druhém pak obrat dokončil.

 

V rámci této elitní skupiny se můžeme měřit asi právě jen s Pecerady. Vlašim, Poříčí i Mezno jsou výkonnostně někde úplně jinde. Na síle týmu nepřidává ani skutečnost, že tým se pere s velkými absencemi na trénincích i zápasech.

 

Přesto je nutné, dívat se na účast v jarní finálové skupině jako na velký úspěch ostředeckého fotbalu a zároveň i jako na školu pro všechny hráče. Náš tým je mezi pěti nejlepšími celky na okrese. Moc lepších umístění naše historie nepamatuje.

 

Přehled výsledků

 

Příští neděli čeká naše hráče poslední turnaj finálové skupiny ve Vlašimi. Hraje se na hřišti v Kollárově ulici. Pokud nebude moc mokro, tak na trávě, jinak na UMT. Sraz v 8.30 ve Vlašimi.

 

Složení týmu:
Hajný J. (Bareš Vítek) – Mistolerová L., Rezková P., Bareš Vítek (Hajný J.), Vrána Š., Svoboda J., Škvor M., Pejša A., Moural M., Bareš Vojta


 

 

Foto: M.Škvor, F.Moural a P.Vrána


Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci