Mladší hráči hráli v Křečovicích

 

Třetí mistrovský zápas čekal naše hráče v neděli dopoledne v Křečovicích. Zápas byl stejně jako na podzim velmi vyhecovaný a nechybělo mnoho a mohli jsme si odvést nějaký ten bod. Ještě dodám, že nebudu hodnotit rozhodčího. Každý, kdo byl na zápase, si o tom udělá svůj obrázek.

 

První poločas se nám moc nevyvedl, nedostali jsme se do hry a nenavázali na skvělý domácí výkon proti Meznu. Jediný náš gól do poločasu vstřelila Nikola Holubková. Do druhého poločasu jsme se zdravě namotivovali a odehráli jsme ho velmi slušně. Hráči dokázali snížit na rozdíl jediné branky (dva góly přidala opět Nikola a jeden Jirka Žeravák) a v závěru sahali po srovnání skóre. To ale nepřišlo a tak jsme si odvezli porážku 5:4.

 

Hodnocení:

Za zápasem bych udělal tlustou čáru. Hráči musí pokračovat v tvrdém tréninku a zamakat. Opět se potvrdilo, to co ve Struhařově, že venku nám více vycházejí druhé poločasy.

 

Další zápas hrajeme opět venku v nedalekých Bílkovicích v sobotu od 9:30h.

 

Sestava:

Mistoler J. (Hampl M.) - Svobodová M., Horáková K., Mistolerová L., Holubková N., Hampl M., Svoboda J., Rezek J.

 

Komentář napsal Martin Novák

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci