Béčko prohrálo doma s Vracovicemi 3:5

 

Fotbalisté béčka včera přivítali tým FC Vracovice a určitě si přáli urvat první vítězství v sezoně. Bohužel se soupeř ukázal být nad jejich síly a odvezl si tři body za výhru 3:5 (1:3).

Komentář R.Kotila:

Horší začátek utkání nepamatuji. 2.minuta a hned minela v obraně s fatálním následkem - 0:1. 4.minuta a velmi přísná penalta za domnělou ruku ve vápně Sáďi- 0:2. Vracovičtí jasně ukazovali, že 3 body z duelu s Divišovskými nezískali jen tak. V 20.minutě se pentle hvízdla i na druhé straně při průniku Edy Špalka a Eda se nemýlil - 1:2. Bohužel vzápětí se skóre znovu měnilo. Vracovičtí byli důslednější a vše vyústilo v 3.branku hostí. Tento stav vydržel až do poločasu.

 

Z kabiny se ozývalo ne moc publikovatelných výrazů, ale vypadalo to, že se kluci pokusí zlomit prokletí 2.poločasu.To se bohužel nepovedlo.

 

Sice se předvedl krásnou střelou Vasil Kančij a korigoval stav na 2:3, ale na srovnání už nebylo. Eda zahodil další písknutou penaltu. Díky individuálním chybám se vracovičtí  mohli celkem spokojeně poplácat po ramenou za pohodlnou akci s obrovským přispěním naších hráčů zakončenou gólem - 2:4. Do té doby bezchybný Vasil Kančij zazmatkoval a naservíroval na stříbrném podnose vracovickým fotbalistům 5.gól .Svou chvilku alá Řepka si vybral i Fanda Macháček, když sejmul (dle svých slov nechtěně) pronikajícího záložníka Vracovic a viděl červenou kartu. Inzultaci Fandy od hráčů Vracovic sudí posoudil jako ""drobnou"" strkanici, takže do kabin šel Machy osamocen. Eda v samotném závěru ještě měnil skóre při střele z úhlu na konečné skóre 3:5. Sudí nic nenastavoval a s 90. minutou písknul konec.

 

Ostředecká sestava:

Langer D. - Sadílek P., Kančij V., Špalek R., Fiala L. - Zikmund P., Macháček F., Špalek E., Sedlmaier F. (46.Bouška P.) - Koudelka J., Šimáček O. (75.Nerad F.)

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci