Fotbalisté přišli v Křečovicích o bod z penalty v závěru

 

Ostředečtí fotbalisté včera zajížděli do Křečovic se záměrem přivézt nějaký ten bodík do tabulky. Přestože měl trenér Bohouš Slabý k dispozici jen dvanáct hráčů, včetně Jirky Škvora, kterému v týdnu sundali sádru z ruky, nebylo to určitě nereálné.

 

Po poločase jsme vedli brankou Petra Floriána, ale domácí hned v úvodu druhého poločasu srovnali. Naši nedokázali využít nabízené šance a tak přišel v závěru trest. Milan Škvor vyrobil penaltu, ze které domácí pár minut před koncem rozhodli o svém vítězství 2:1.

 

Nyní čekají naše fotbalisty dva domácí zápasy (v sobotu 27.4. proti Týnci a ve středu 1.5. proti Krhanicím) , ve kterých je nutné plně bodovat, abychom se dostali dáleji od sestupových vod. V obou zápasech se budeme muset obejít bez Lukáše Uršice, který viděl v dnešním zápase červenou kartu.

 

Ostředecká sestava:

Hromas - Kumsta, Tusjak, Müller - Vildman, Škvor M., Uršic, Šilhavý - Macháček, Florián, Kuželka


 

Foto: Jitka Hanibalová

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci