Černá série béčka pokračuje, jaro začalo prohrou s Divišovem

 

V neděli zasáhlo prvně do jarních bojů také ostředecké beso. Na úvod jej čekal soupeř z nejtěžších – divišovské béčko, které vede naší skupinu čtyřky a tak se nelze divit tomu, že černá série zápasů bez bodového zisku se prodloužila již na šestnáct (včetně jara 2012) a na výhru čekáme od 20.května 2012, kdy beso doma vysoko porazilo Libež. Premiéru v ostředeckém dresu si v neděli odbyl Petr Zikmund, který k nám přišel z Divišova na půlroční hostování.

 

Soupeř z Divišova byl v prvním poločase mírně lepší, ale rozhodně to nevypadalo, že by hrál první s posledním. Ke smůle poměrně slušné divácké návštěvy se hosté přiblížili svou hrou k naší, takže se nehrál žádný pěkný fotbal. Divišov posadil do sedla hned v úvodu svou minelou David Langr, který minul balón a hostující hráč mohl pohodlně skórovat do prázdné branky.

 

V 59.minutě nám hostující tým daroval vyrovnání, gólman hostí poslal míč na volného Fandu Macháčka a ten ho s přehledem přehodil a srovnal. Z nadějného výsledku jsme se ale neradovali dlouho. Za tři minutky David Langr sice zázračně vytěsnil střelu Divišova na břevno, ale obrana zůstala stát a hosté pohodlně doklepli. Poté již naši fyzicky odpadli a soupeř nás dalšími dvěma brankami dorazil.

 

Ostředecká sestava:
Langer – Sadílek P., Podroužek, Špalek R., Fiala – Zikmund, Nerad F. (Kofroň), Špalek E. , Macháček – Sedlmaier, Bouška


 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci