Mladší přípravka reprezentovala Ostředek na Ondrášovka Cupu

Nejmladší špunti se představili v sobotu v Poříčí n/S na místním Ondrášovka Cupu. I přes nepříznivý výsledek v základní skupině jsme nakonec obsadili pěkné 6. místo. Konkurence na tomto turnaji byla opravdu kvalitní a nutno podotknout, že naši hráči odehráli všechny duely se ctí a bojovností. Nechybělo moc a překvapivě jsme mohli vyřadit domácí Poříčí. 

 

Sestava na turnaji: Hajný J. – Rezková P., Mistolerová L., Svoboda J., Vrána Š., Škvor M., Rezek J., Mistoler J.

 

Základní skupina

Jak bylo řečeno v základních skupinách se nám moc nevedlo po porážkách od Senohrab (0:2), Kunic (0:3) a Hradišťka (0:4) jsme obsadili poslední místo s celkovým skóre 0:9, avšak stále jsem díky systému turnaje, měli šanci bojovat o postup do semifinále a pokusit se turnaj vyhrát.

 

Play-off

V zápase, o to jestli budeme bojovat o semifinále, či si zahrajeme zápas o umístění, jsme narazili na domácí Poříčí. Tento zápas proti silně hrajícímu soupeři se nám povedl a po remíze 0:0 jsme šli na penaltový vabank ,,buď a nebo“- V penaltovém rozstřelu se od nás odklonila štěstěna a Poříčí nás porazilo (3:1 pen.)

 

Díky tomuto výsledku jsme tedy byly zařazeny do bojů o 5. až 8.místo. První zápas jsme odehráli se soupeřem, kterého jsme potkali už v základní skupině, s Hradišťkem. Zápas se vyvíjel napínavě, obě strany se přetahovali o to kdo urve vítězství. Nakonec se nám podařilo vsítit branku (Rezek) a díky tomu bylo jisté, že hůře jak na 6. místě neskončíme.

 

V posledním zápase, který nás tedy čekal, jsme narazili na Senohraby (opět soupeř ze skupiny). V tomto zápase dostali šanci ty úplně nejmenší. Zápas jsme sice prohráli 2:0, ale prckové ukázali, že se pomalu probouzejí ze zimního spánku. Na turnaji jsme tedy obsadili celkově 6.místo.

 

Turnaj určitě hodnotím kladně, hráči ukázali, že se rozehrávají a že pokud vše bude klapat jak má, vydrží zdraví a chytneme formu, boje v okresním finále, které nás čekají, mohou být ještě pořádně napínavé.

 

Nejlepším hráčem v našem týmu byl zvolen brankář Pepča Hajný, který vyhrál zájezd na utkání Bayern Mnichov – FC Barcelona. Pepčovi přejeme skvělý zážitek. 

Martin Novák

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci