Nová nájemní smlouva na ostředecká sportoviště

 

Dnes se zástupci naší TJ (František Nerad, Kamil Krejcárek, Petr Florián, Milan Škvor a Marek Škvor) zúčastnili zasedání obecního zastupitelstva, při kterém bylo dojednáno znění nové nájemní smlouvy zahrnující pozemky pod fotbalovým hřištěm a v okolí kabin, budovu kabin a nově i víceúčelový kurt. Smlouva pak byla oboustranně podepsána a vstoupila ihned v platnost. Doba pronájmu je 15 let, tj. do 25.února 2028.

 

Naše TJ i nadále umožní volný přístup obyvatelům obce na fotbalové hřiště, s omezením během sportovní činností TJ a za předpokladu dodržování Provozního a návštěvního řádu areálu fotbalového hřiště TJ Sokol Ostředek, který bude jako v předchozích dvou letech viditelně vyvěšen na budově kabin.

 

Režim využívání víceúčelového kurtu bude teprve upřesněn. O místě, kde si bude možné vyzvednout klíče od kurtu bude veřejnost v brzké době informována.

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci