Mladší žáci bojovali na Stříbrnoskalickém poháru

 

Mladší žáci se v neděli 20.ledna zúčastnili Stříbrnoskalického poháru v hale ZŠ Sázava. Na turnaji odehráli celkem 5 utkání, 3 ve skupině a 2 v závěrečných zápasech o umístění. Nakonec jsme se radovali celkově ze 7.místa.

 

Nominace na turnaj: Mistoler J. – Svobodová M., Horáková K., Holubková N., Hampl M., Svoboda J., Procházková K., Mistolerová L.

 

Stříbrná Skalice – Ostředek

V prvním utkání jsme se utkali s pořadateli turnaje Stříbrnou Skalicí. Naším hráčům zápas moc nevyšel, nejspíše se viděli ještě doma v posteli, a tak po nevydařeném výkonu jsme podlehli 3:0.

 

Ostředek – Struhařov (Pha východ)

V druhém utkání už bylo vidět, že se naši caparti do toho dostávají, když po vyrovnaném výkonu jsme porazili Struhařov (ten pražský) 2:1. Oba góly zaznamenala Nikola Holubková.

 

Ostředek – Kunice

V posledním utkání ve skupině jsme si to rozdali s favority turnaje, s TJ Kunice. Zápas jsme sice prohráli 2:8, ale hráče je nutno pochválit za bojovnost a přístup k utkání. Pochvala také patří za to, že jako první tým na turnaji a zároveň i jako jediný dali Kunicím více jak 1 gól v utkání. Oba góly opět vstřelila naše tradiční zakončovatelka Nikola Holubková.

 

Celkově jsme tedy obsadili ve skupině 3. místo s jednou výhrou a dvěma porážkami.

 

1. TJ Kunice 6 23:2

2. Stříbrná Skalice 4 8:8

3. Ostředek 2 4:12

4. Struhařov (Pha-V) 0 1:14

 

V prvním zápase o umístění nám výsledek druhé skupiny přisoudil našeho tradičního rivala, na kterého se nám nedaří Jiskru Struhařov.

 

Ostředek – Jiskra Struhařov

Zápas se vyvíjel už podle klasického scénáře, se strouhou jsme hráli vyrovnané utkání kdy po našich chybkách, které soupeř potrestal, jsme prohráli 0:4.

Po tomto výsledku jsme čekali, koho nám přinese výsledek druhého utkání. Nakonec jsme se utkali se známým soupeřem ze skupiny Struhařovem z Prahy východ.

 

Struhařov(Pha) – Ostředek

Vstup do utkání se nám vyvedl na jedničku, kdy jsme v klidném tempu utekli soupeři do tříbrankového vedení (Holubková 3x). Struhařov ale dokázal zabrat a snížil na rozdíl jediné branky. Naši hráči a hráčky to ale nevzdali a konec utkání odmakali a skóre se už neměnilo. Výsledek 2:3 nám tedy zajistil celkové 7. místo na turnaji.

 

Celkové umístění týmů

1. TJ Kunice

2. Libuš

3. Mukařov

4. Stříbrná Skalice

5. Chocerady

6. Jiskra Struhařov

7. Ostředek

8. Struhařov (Pha-V)

 

Po zimním spánku to byl náš teprve druhý turnaj, v sestavě nám chybělo pár hráčů ale i tak caparti odevzdali maximum. Pokud budeme dál tvrdě dřít, poctivě trénovat a hráči budou poslouchat pokyny trenérů, zlepšení jak herní tak výsledkové se určitě dostaví.


 Martin Novák

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci