Kde se pád ostředeckých fotbalistů zastaví?

Ostředecké fotbalové týmy vyšly o tomto víkendu na prázdno. Vzhledem k souběhu zápasů se i těžko skládaly početně a nic na tom nemění ani skutečnost, že áčku nakonec dorazili další dva neohlášení ""last-minute"" hráčil. Třetí třída, jak se zdá, není žádnou selankou a místo, abychom se slunili v popředí, krčíme se dole, nedaleko sestupových příček.

 

Deka z týmu nepadá, ale ono se není čemu divit, když na tréninky chodí 5-6 hráčů. Musíme si přestat myslet, že jsme nějací borci a musíme začít bojovat a dávat do hry srdíčko. Hráči by se měli přijít povinně podívat příští sobotu na turnaj mladší přípravky, aby viděli, co to znamená.

 

FK FERCOM Týnec n/S "B" - Sokol Ostředek 3:0 (0:0)

 

V první bezbrankové půli měl na kopačkách gólovku Eda Špalek, který šel sám na brankáře, ale nepřekvapil a nedal. Podobně naložil se svou šancí za stavu 1:0 ve druhé půlce i Lukáš Uršic. Domácí své šance proměnit dokázali.

 

Sestava:

Škvor J. - Macháček, Škvor M., Burcev, Müller - Šilhavý, Kukla, Vildman, Uršic - Špalek E., Kumsta

střídali: Měchura, Florián, Krejcárek

 


 

FC Vracovice - Sokol Ostředek B 7:1 (3:0)

 

Beso muselo odehrát svůj zápas pouze v deseti lidech kvůli omluvenkám i faktu, že v době srazu mělo áčko hlášených pouze 12 hráčů včetně nemocného Petra Floriána. Čestný úspěch našich barev zaznamenal Jarda Ptačovský.

 

Sestava:

Podroužek - Šimáček O., Sadílek P., Koudelka J., Budka - Sedlmaier, Fiala, Nerad, Kančij V. - Ptačovský

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci