Ostředecká mladší přípravka válí, dnes vyhrála turnaj ve Vlašimi !!!

Ostředecká mladší přípravka dnes s přehledem vyhrála třetí turnaj v rámci své skupiny okresního přeboru, který se konal ve Vlašimi na UMT v Kollárově ulici a zvýšila svůj náskok v čele skupiny. Za dnes chybějícího nejlepšího střelce Štěpána Vránu si obul střelecké kopačky zejména Vítek Bareš, autor čtyř našich gólů. Prvně se v našem dresu představil Kája Smělý a také Adélka Tináková.

 

V prvním zápase proti Pravonínu jsme zahodili spousty šancí a ujala se až střela Vítka Bareše. Uklidnění přinesl gól Martínka Škvora, který dorážel po pěkné střele Pavlínky Rezkové.

 

Ve druhém utkání nás čekalo vlašimské béčko, se kterým jsme se na předchozích dvou turnajích přetahovali o vítězství a které je také naším největším soupeřem v boji o postup do okresního finále. Vedení zařídil brankou Vítek Bareš v první půlce. Stejný hráč zvýšil náš náskok ve druhé půlce. Soupeř sice snížil, ale náš tým vítězství s přehledem uhájil.

 

Na závěr jsme se utkali s Vlašimí D, která překvapivě porazila své soky z béčka. Hrálo se tedy o prvenství v turnaji. Po bezbrankovém první poločase opět úřadoval Vítek Bareš, který skóroval po skrumáži po rohovém kopu. Výhru pečetil pěkným gólem Martínek Škvor.

 

Ostředecká sestava:

Hajný - Rezková, Mistolerová - Svoboda - Bareš Vítek, Škvor M.

střídali: Bareš Vojta, Smělý, Tináková

 


 

Sokol Ostředek - Sokol Pravonín 2:0 (1:0)

branky: Bareš Vítek, Škvor M.

 

Sokol Ostředek - FC Graffin Vlašim B 2:1 (1:0)

branky: Bareš Vítek 2

 

Sokol Ostředek - FC Graffin Vlašim D 2:0 (0:0)

branky: Bareš Vítek, Škvor M.

 


 

 

Konečné pořadí turnaje

1. Ostředek

6:1

2. Vlašim D

5:2

3. Vlašim B 2:5
4. Pravonín 1:6

 


 

 

Pořadí OP - skupiny E po 3 turnajích

 

1. Ostředek 7 1 1

26:6

+20

2. Vlašim B 5 2 2

19:12

+7

3. Vlašim D 4 0 5

20:19

+1

4. Pravonín 0 1 8

5:33

-28

O pořadí rozhoduje počet vstřelených a obdržených branek, body se neudělují.

 


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci