Ostředečtí špunti šestí na Stříbrnoskalickém poháru 2011

Ostředecká přípravka vedená Milanem Hajným přivezla pěkné 6.místo ze sobotního halového turnaje starších přípravek "O stříbrnoskalický pohár 2011", který v hale ZŠ Sázava pořádala TJ Meteor Stříbrná Skalice.

 

Vzhledem k marodce a omluvenkám jsme na turnaj hraný systémem 4+1 vyrazili v podstatě s mladší přípravkou doplněnou o pořadatelem povolenou starší posilu (Nikola).

 

Jak se později ukázalo, byli jsme nalosováni do silnější skupiny. Na domácí tým a Mnichovice jsme v sestavě, se kterou jsme dorazili, neměli nárok. Utkání s Ondřejovem ale mohlo dopadnout lépe než prohrou 0:4, protože Nikola i Monika zahodily několik šancí. Branky ve skupině vstřelily Monika a Nikola.

 

V play-off o 5.-8. místo jsme se nejprve utkaly se Struhařovem (Praha-východ), třetím týmem B-skupiny. Soupeře jsme porazili vysoko 4:0, když se o branky rovnoměrně podělily Nikola s Monikou.

 

V zápase o 5.místo s Ratajemi nad Sázavou jsme byli mírně lepším týmem, kdybychom vedli v půlce hrací doby 3:0, nikdo by se nedivil. Bohužel to byl soupeř, který se po 10.minutách hry radoval po první vážnější akci z vedení.

 

Ostředecký tým:

brankáři: Škvor T., Hajný J.

hráči v poli: Svobodová M., Holubková N., Bareš V., Svoboda J., Vrána Š., Matoušek F., Škvor M. 


 

 


 

Konečné pořadí turnaje

 

1. TJ Mnichovice

2. TJ Meteor Stříbrná Skalice

3. TJ Sokol Mukařov

4. SK Kostelec nad Černými lesy

5. TJ Rataje nad Sázavou

6. TJ Sokol Ostředek

7. TJ Sokol Ondřejov

8. TJ Sokol Struhařov (Pha-V)

 


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci