Ostředečtí špunti dnes zažili svou podzimní domácí derniéru

Ostředecká přípravka se dnes naposledy v rámci podzimní sezóny představila před domácím publikem. Za soupeře měla hráče B-přípravky z Tichonic. Přestože podlehla protivníkovi v poměru 5:9 (2:6), tak v druhém poločase uhrála remízu a podala velmi dobrý výkon.

 

Začátek se našim vůbec nepovedl, čtyři střely na naší bránu během úvodních pár minut znamenaly vedení Tichonic 0:4. Do konce první půle se nám podařilo dvakrát skórovat Jardou Rezkem.

 

Do druhého poločasu provedli trenéři změnu na postu brankáře, svou premiéru mezi tyčemi si odbyl Pepča Hejný. Sice dostal velmi rychle tři góly (dva byly nechytatelné), ale pak podal perfektní výkon a míč už za svá záda nepustil.

 

V druhé půlce se nám podařilo vstřelit tři branky - jednu si dali hosté sami, o další se podělil Vládík Maroušek s Mončou Svobodovou.

 

V sobotu 5.11. nás od 9.30h čeká v Bílkovicích poslední utkání podzimu.

 

Ostředecká základní sestava: Škvor T. (26. Hejný J.) - Rezek J., Svobodová M. - Maroušek V., Svoboda J., Bareš V.

střídali: Vrána Š., Rezková P., Škvor M.

 


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci