Ostředečtí fotbalisté sehráli včera zápas ""blbec"" s Neveklovem"

Včera do Ostředka přijeli fotbalisté z Neveklova, se kterými jsme ještě na jaře hráli v jedné skupině třetí třídy a které jsme v dubnu doma hladce převálcovali 4:0. Možná tento zápas utkvěl našim hráčům v hlavách a mysleli si, že soupeře opět snadno přejedeme.

 

Včerejší zápas měl k naší smůle zcela jiný průběh. Neveklovské rychlé hroty si pohrávali s naší obranou jako kočka s myší, naši zadáci rychlostně nestačili a když se k tomu přidali individuální chyby, bylo vymalováno. Neveklov nás školil z fotbalovosti a z produktivity.

 

Již v páté minutě se dostal soupeř ke střele, kterou vyrazil Jirka Škvor před sebe. Naše obrana zaspala a hostující Lounský pohodlně přehodil ležícího Jirku a hosté vedli - 0:1. K vyrovnání měl velmi blízko v 8.minutě Ondra Hanibal. Petr Florián posadil centrem míč na jeho hlavu a hostující gólman Kolev jen bezmocně koukal kam míč doplachtí. Bohužel se odrazil od tyčky ven do pole.

 

Ve 20.minutě jsme vytvořili závar před neveklovskou svatyní, míč poskakoval po čáře neveklovské brány. Na zemi sedícího Koleva nedokázali z metru překonat hrudí Lukáš Uršic ani z další dorážky Milan Škvor, aby se míč nakonec odrazil od tyčky pryč k postranní čáře. Z protiútoku se hostující Vitouš dostal do vápna a jeho střela podél vyběhnuvšího Jirky Škvora se od tyčky do branky odrazila – 0:2. Po této brance provedli trenéři rošádu, na beka se přesunul Fanda Macháček a Jenda Müller šel na hrot.

 

Poté dvakrát v krátkém časovém úseku průnikem zazlobil stejný hráč, ale to teprve ladil mušku. V 32.minutě si na centr za obranu naběhl Ondra Vildman a jen centimetry chyběly, aby špičkou zasáhl míč a usměrnil ho za záda Koleva. V 35. minutě Petr Florián chybně odhlavičkoval míč, ale Vitouš svým lobem přehodil nejen vyběhnuvšího Jirku Škvora, ale naštěstí i branku. Za tři minuty nám zasadil Neveklov další úder, Čihovský zatáhl míč po lajně, naservíroval ho před bránu volnému Vitoušovi, který se nemýlil - 0:3. Naši hráči vypadali na ručník.

 

Naděje nám svitla ve 45.minutě, kdy Petr Florián proměnil penaltu nařízenou za ruku hostujícího hráče. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:3.

 

Druhý poločas začal šancí Vitouše, který se sám řítil na ostředeckou branku. Jirka Škvor však včasným vyběhnutím jeho střelu vyrazil. Zbytek poločasu se již hrál v režii Ostředka, Neveklov jsme zatlačili do defenzívy. Když v 60.minutě pěkně uvolnil Ondra Vildman Pepu Šilhavého a ten s přehledem snížil na 2:3, zdálo se že vyrovnání je jen otázkou času, protože hosté pouze odkopávali míče.

 

V 70.minutě však jeden z takových odkopů špatně zpracoval stoper Petr Florián, míč mu sebral Vitouš a své sólo zakončil střelou za záda naše brankáře a bylo rozhodnuto - 2:4. Naši hráči se sice i nadále snažili, ale už to bylo bezzubé, hosté si zakopáváním míčů a poleháváním po zemi dvoubrankové vedení stále drželi. Gól Petra Floriána v 90. minutě z penalty za další hraní rukou již znamenal jen kosmetickou korekci skóre. Všechny body putovaly bohužel do Neveklova.

 

Naši musí příští neděli přivézt bezpodmínečně bod, nejlépe tři z Pravonína, který včera překvapivě vyhrál v Popovicích. Výkop utkání v Pravoníně je ve 14h.

 

Branky: 45. a 90. Florián z penalty, 60. Šilhavý - 5. Lounský, 22., 38. a 70. Vitouš

 

ŽK: 1:5

 

Rozhodčí: Černý - Hocek, Lejček

 

Diváků: 55

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Měchura, Florián, Uršic, Müller (46.Krejcárek) - Šilhavý, Škvor M., Hanibal, Vildman - Macháček, Špalek 

 


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci