Ostředečtí fotbalisté pokořili bezzubé Miřetice

Ostředečtí fotbalisté přivítali v sobotním utkání Miřetice, které na tom byly před zápasem bodově ještě hůře než my a proto bylo nutné zvítězit, abychom soupeři odskočili. Sice chladné, ale slunečné počasí přilákalo na zápas 80 platících diváků, kteří viděli vítezství našich barev v poměru 3:0 (1:0).

 

Do ostředecké sestavy se po zranění krku vrátil Milan Škvor a na hře zálohy to bylo znát. Bohužel z ní ale vypadl Ondra Hanibal, který má naštíplé žebro a byl připraven na lavičce zasáhnout pouze v závěru utkání.

 

V 5.minutě zahrával trestný kop od postranní čáry Petr Florián, jeho centr vytáhl „zaskakující“ gólman Houdek nad břevno. Petr šel zahrávat roh, narazil si míč a jeho střílený centr prolétl nikým netečován podél brankové čáry až do autu. Ve 14. minutě se dostal Pepa Šilhavý sám před gólmana Miřetic, ale střílel těsně vedle tyče. Ve 20.minutě nás podržel Jirka Škvor, který vyboxoval míč směřující z rohového kopu do jeho brány.

 

Těsně před odchodem do kabin se zrodila nejhezčí akce zápasu. Milan Škvor poslal na půlce míč do běhu Ondrovi Vildmanovi, jenž zatáhl balón do vápna a nekompromisně krásnou razantní střelou z úhlu zavěsil – 1:0.

 

Hned v úvodu druhé půlky zahrozil pěknou střelou z dálky hostující Petr Čáp. V 55.minutě vyzkoušel pozornost gólmana Hanuše, který nastoupil do druhé půlky, štiplavou střelou Pepa Šilhavý. Krátce na to spálil „loženku“ Lukáš Uršic, když z malého vápna nikým neatakován poslal míč hlavou nad.

 

V 75.minutě našel Milan Škvor Ondru Vildmana, který míč posunul na Edu Špalka, jenž se prodral do vápna a zvýšil na 2:0.

 

Gólový účet uzavřel v 88.minutě Petr Florián, jehož tvrdou střelu z penalty za faul na Lukáše Uršice sice Hanuš vyrazil, ale na Petrovu pohotovu dorážku byl už krátký.

 

Díky třem bodům se nám o něco lépe dýchá, postoupili jsme na 8.příčku, ale při velké vyrovnanosti tabulky je nutné bodovat i za týden v neděli v Jankově (výkop od 15.30). Úspěch nás může posunout v tabulce hodně dopředu.

 

Rozhodčí: Novák - Kromka, Holoubek

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. – Měchura (46.Špalek), Uršic, Florián, Müller – Langer, Škvor M., Vildman, Šilhavý – Krejcárek (75.Hanibal), Daněk

 


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci