Ostředek prohrál derby v Divišově

Ostředečtí fotbalisté nezvládli včerejší derby zápas v Divišově, kam si jeli napravit reputaci po domácí ostudě s Jírovicemi a také pro další bodík do tabulky OP.

 

Něco v Divišově uhrát nebylo vůbec nereálné a to i přesto, že v týdnu rozšířil marodku s poraněním vazů v koleni Lukáš Kukla a z pracovních důvodů nemohli hrát Pepa Šilhavý a Kamil Krejcárek, omluvil se i Lukáš Daněk. S dlouhodobě zraněnými Tomášem Ryšavým a Milanem Škvorem tak chybělo trenérovi Hromasovi 6 hráčů základního kádru.

 

Naše jedenáctka, ve které si odbyla premiéru nová posila z Vrchotových Janovic - David Langer, jenž nám ve vzájemném zápase dal jednu branku, nebyla horší než Divišov, ale naše zadní řady včetně gólmana Jirky Škvora vyrobily několik školáckých chyb, které soupeř tvrdě potrestal.

 

Ve dvacáté minutě se divišovský útočník přehnal jako expres kolem Oty Šimáčka a prostřelil našeho brankáře - 1:0. Po tomto gólu se Ota vysunul na hrot a na beku ho nahradil Fanda Macháček.

 

Za čtvrthodiny ztratil míč stoper Petr Florián, následnou střelu Divišova Jirka Škvor místo razantního vyboxování srazil jen pod sebe a kolaps obrany dokonal Jenda Müller, který místo dalekého odkopu jen lehce namazal soupeři, který nezaváhal - 2:0.

 

Hned z kraje druhé půlky se po pěkné kombinační akci prosadil Petr Florián, který vděčí rozhodčímu, že utkání dohrál, protože v první půli zatáhl za "zachranou brzdu", aby zastavil unikajícího soupeře a neviděl ani žlutou kartu.

 

Bohužel krátce na to vyběhl náš brankář proti hráči soupeře, ale míč, u kterého byl dříve, mu propadl pod tělem. Divišovský hráč tak pohodlně zvýšil na 3:1. Naši však zápas nevzdali a dokázali ho ještě znovu zdramatizovat.

 

Střelou z dálky se trefil Ondra Vildman a vytoužený bod nebyl daleko. Navíc jsme měli výhodu jednoho hráče v poli. Divišov však dokázal pár minut po našem snížení i v deseti kontrovat čtvrtým a rozhodujícm gólem a výsledek a tři body si již pohlídal.

 

O posvícenské sobotě hostíme od 15.30h Miřetice, které jsou v tabulce až za námi, a proto je nezbytné vyhrát, abychom nespadli až do sestupových vod.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Šimáček O., Florián, Uršic, Müller - Měchura, Vildman, Hanibal, Macháček - Langer, Špalek E.

střídal: Šmerha

 


Foto: M.Škvor, J.Hanibalová

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci