Ostředecké béčko prohrálo v Soběhrdech

Fotbalisté ostředecké rezervy neuspěli v dnešním dopoledním derby v Soběhrdech, kde s místním béčkem prohráli 2:0. Ostředecký fotbal tak již druhý víkend po sobě vyšel bodově zcela naprázdno.

 

Domácí vstřelili obě branky po našich chybách. K první brance přispěli svými nezdařenými odkopy Petr Sadílek a Jakub Koudelka a ve druhé měl prsty náš gólman Milan Nerad, kterému mokrý míč vypadl z rukou a dokutálel se za brankovou čáru.

 

Sportovní zápolení však zastínil těžký úraz Martina Kozáka - zlomený kotník. Martin již je po operaci a leží v benešovské nemocnici. Přejmu mi všichni brzké uzdravení! Martin je již pátým vážněji zraněným ostředeckým hráčem během podzimní sezóny!

 

Příští neděli hostí naši hráči od 15.30h béčko Postupic. Přijďte je podpořit!

 

Ostředecká sestava:

Nerad M. - Sadílek P., Štěch R., Šimáček O., Koudelka J. - Macháček F., Bouček L., Špalek E., Kozák M. - Ptačovský J., Koudelka D. (46. Kančij V.)

 


 

Foto: R.Kotil

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci