Fotbalisté prohráli po žalostném výkonu s Maršovicemi

V týdnu před dnešním utkáním ostředeckých fotbalistů proti Maršovicím měl trenér Venca Hromas těžkou hlavu z toho, zda bude mít na zápas vůbec dostatek hráčů. Tomáš Ryšavý je stále zraněný, Milan Škvor dostal stopku za vyloučení v minulém kole, pracovní povinnosti nepustili na zápas Pepu Šilhavého, Fanda Macháček onemocněl a Jirka Škvor je na dovolené. Trénovat sice již začal Kamil Krejcárek, ale pořád není stoprocentně fit a zdravotní problémy avizoval i Eda Špalek.

 

Bohužel absence zejména Milana a Pepíka se dnes na hřišti projevila, naše mužstvo nenavázalo na hru z předchozích utkání a podalo žalostný výkon. Útok existoval pouze na papíře, veškeré balóny se vraceli okamžitě zpět a obrana tak byla pod neustálým tlakem. Ani záložní řada nefungovala, nikdo nebyl schopen něco kloudného vymyslet.

 

Naše naděje na bodový zisk držel výborným výkonem nestárnoucí Venca Hromas v bráně. Pochvalu si za svůj výkon zaslouží Ota Šimáček, který si říká o stálé místo v áčku.

 

Maršovičtí byli lepším týmem, naši hráči prakticky hostujícího gólmana Filipa neohrozili. Za celou první půli vystřelili jen Ondrové - dvakrát Vildman a jednou Hanibal, ale vždy mířili mimo branku.

 

Ve 12.minutě nás od pohromy zachránila tyčka, kterou po střele ze strany trefil hostující Bára. Aby těch zraněných na naší straně nebylo málo, tak ve 37. minutě odkulhal s bolavým kolenem ze hřiště Lukáš Kukla.

 

Když už se zdálo, že do poločasu udržíme bezbrankový stav, tak si ve 45. minutě naše obrana vrazila po hlavičce R.Haška míč do vlastní sítě - 0:1.

 

V druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil, nicméně jakési bezzubé náznaky snahy z naší strany se objevovaly. Hosté ovšem zkušeně kontrolovali zápas a několikrát i nebezpečně ohrozili naší branku, Venca Hromas byl ale vždy připraven.

 

S přibývajícím časem rostla nervozita v našich řadách, která rezultovala ve zbytečné debaty s rozhodčím i nepěkné fauly. Lukáš Uršic může být rád, že za ošklivý faul viděl jen žlutou kartu. O vyloučení si koledoval neustálými řečmi i Ondra Vildman.

 

Naší nemohoucnost v zakončení korunovala akce ze závěru zápasu, kdy Jenda Müller stojící pár kroků od maršovické branky netrefil hlavou míč po pěkném centru Ondry Vildmana.

 

Dnešní zápas se nám velmi nepovedl, nicméně není nutné sklánět hlavu. Hned za týden v Trhovém Štěpánově budou mít naši fotbalisté možnost reparátu.

 

Ostředecká sestava:

Hromas - Šimáček, Florián, Uršic, Müller - Měchura, Kukla (37.Krejcárek), Hanibal, Vildman - Špalek (57.Šmerha), Daněk

 


 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci