Ostředecká přípravka porazila Zdislavice

Ostředečtí špunti se dnes radovali z vítězství nad Zdislavicemi v poměru 5:4,když o poločase prohrávali 2:3. Připsali si tak do tabulky první vítězství v této sezóně.

 

Naši nejmenší ukázali, že se umí poprat i s nepříznivým vývojem zápasu, protože třikrát museli dotahovat jednogólový náskok soupeře po velmi laciných brankách v naší síti. V druhém poločase pak otočili na 4:3, soupeř sice vzápětí vyrovnal, ale Mikuláš Pikhart strhl svou třetí brankou vítězství na naší stranu.

 

Vpředu podali velmi dobrý výkon Jarda Rezek (2 branky) a Mikuláš Pikhart (3 branky), pro kterého to byl asi na dlouho poslední zápas v ostředeckých barvách, protože odchází na hostování do Slavoje Vyšehrad. Obranu držela svým výkonem Monika Svobodová a během zápasu se stále lepšil Vítek Bareš.

 

Za týden jedeme do Načeradce, zápas tam začíná v neděli od 10.15h

 

Naše základní sestava: Škvor T. - Svobodová M., Bareš V. - Svoboda J. - Rezek J. , Pikhart M.

střídali: Štěpánek F., Styblík Š., Styblík M., Škvor M., Matoušek F., Rezková P., Znamenáček M.

 

 

Střelecká soutěž přípravky

 

4 - Rezek J., Pikhart M.

1- Škvor M., Žerava J.

 


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci