Ostředečtí fotbalisté jedou na vítězné vlně

Ostředečtí fotbalisté v sobotu přivezli tři body z Bystřice, kde zvítězili 0:2 (0:1) a prodloužili tak svou jarní sérii neporazitelnosti na pět zápasů. Na jaře tedy ještě nepoznali přemožitele!

V první půli si ostředečtí fotbalisté vytvořili řadu šancí, ale většinou skončily bez gólového efektu. Do vedení dostal naše barvy Eda Špalek, který zakončoval pěknou kombinační akci. Byl to rovněž Eda, který neproměnil svůj průnik před bystřického gólmana v další branku.

V druhém poločase naše vedení pojistil nejlepší kanonýr jara Ondra Hanibal. Byla to Ondrova třetí branka v pěti utkáních. Dvoubrankový náskok naše borce jakoby ukolébal a posledních dvacet minut předali aktivitu domácím, kteří se k našemu štěstí nedokázali prosadit. Jejich největší šancí byla nastřelená spojnice břevna s tyčí z kopačky našeho beka Zdeňka Měchury.

Příští sobotu hostíme doma od 17 h hráče Slavoje Čerčany, kteří se můžou při pohledu na tabulku zdát jako snadný soupeř, ale čerčaňští se na jaře zlepšili, takže by nebylo dobré je podcenit. Přesto pokud podáme standardní jarní výkon, měli by tři body zůstat doma. Přijďte naše hráče povzbudit!

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Měchura, Florián, Uršic, Macháček - Krejcárek, Škvor M., Hanibal, Šilhavý - Špalek E., Vildman

střídal: Šmerha

 


 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci