Ostředečtí fotbalisté o velikonocích nadělili po famózním výkonu čtyřku lídrovi soutěže z Neveklova

V sobotu přijel do Ostředka lídr soutěže z Neveklova, kde naši fotbalisté na podzim vyhráli 3:0. Ostředečtí fotbalisté se zachovali k hostům, tak jak se o velikonocích patří a po famózním výkonu ve druhé půli, jim nadělili pomlázkovou výslužku ve podobě čtyř gólů a radovali se z jasného a zaslouženého vítězství 4:0 (1:0).

Pouze v úvodu utkání měli hosté z Neveklova více ze hry a dokonce vstřelili i branku, kterou ale sudí správně pro ofsajd neuznal. V 17. minutě se srdnatě prodral do vápna Pepa Šilhavý, kde tísněn vystřelil těsně nad neveklovskou branku. Ve 24.minutě napřáhl za hranicí velkého vápna Milan Škvor, jeho krásná střela bohužel orazítkovala jen tyč. Při boji o odražený míč byl jeden z našich faulován, sudí místo odpískání penalty nařídil trestňák za hranicí velkého vápna. Točená střela Petra Floriána sice protáhla neveklovského gólmana, ovšem za jeho zády neskončila. Ve 30.minutě se hostující útočník dostal za záda naší obrany až před gólmana Jirku Škvora, který proti němu vyběhl a byl jim už překonán. Naštěstí za ním ještě stál Pepa Šilhavý, který hrozící pohromě na brankové čáře zabránil odkopnutím míče do bezpečí.

O pět minut později zatáhl míč pěkně po lajně Ondra Vildman, našel ve vápně volného Pepu Šilhavého, který v akrobatické pozici sice netrefil míč ideálně, přesto ho uklidil za záda gólmana hostí a prvně rozjásal šedesátku diváků - 1:0. Za jednogólového vedení se šlo i do kabin.

Když uběhla čtvrthodinka druhé půle, tak se Ondra Hanibal krásně prokličkoval až před neveklovského brankáře, který však jeho střelu vytěsnil na roh. Po jeho rozehrání se k míči na úrovni 20 metrů dostal Milan Škvor a nádhernou nechytatelnou střelou poslal ostředecké barvy do dvougólového vedení - 2:0.

Za dalších pět minut tečoval Eda Špalek špičkou míč a ten k překvapení brankáře Neveklova skončil potřetí za jeho zády - 3:0.

Uteklo jen dalších pět minut, když se Ondra Hanibal napřáhl ke střele z téměř stejného místa jako před tím Milan Škvor a překonal gólmana hostí počtvrté - 4:0.

V tomto úseku hry naši koncertovali. V 75. minutě se dostal Eda Špalek sám před neveklovskou bránu, gól ale nedal. A stejně dopadl se svou střelou i Milan Škvor.

Na posledních deset minut zařadil "rudý" balet minimálně o dva stupně nižší rychlostní stupeň, jakoby chtěl nabídnout Neveklovu korekci skóre. Hosté však pobídku nevyužili, nedokázali si vytvořit ani náznak šance a tak se za aplausu tribun radoval Ostředek ze zaslouženého vítězství.

Na čarodějnice (30.4.) hrají naši borci od 17h v Bystřici. Minulý rok tam hráli po majálesu a výkon i výsledek tomu odpovídal. Věřme, že nyní to bude lepší a přivezeme tři body důležité pro boj o bronzovou příčku.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Měchura, Florián, Uršic, Macháček - Krejcárek, Škvor M., Hanibal, Šilhavý - Daněk, Vildman

střídali: Špalek E., Šmerha

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Obrázek: P4230296.JPG

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci