Blamáž ostředeckých fotbalistů v Drachkově

Naši fotbalisté dnes nedokázali bodovat na hřišti posledního Drachkova, přestože se hrálo převážně na polovině domácích. Jak už bývá smutným pravidlem, už v desáté minutě domácí vedli 2:0, naši tou dobou byli asi ještě v kabině.

 

Z kraje druhé půle vstřelil kontaktní gól Petr Florián, ale bohužel žádná z dalších mnoha šancí nevedla alespoň k vyrovnání.

 

Porážka 2:1 (2:0) znamená komplikaci v boji o záchranu. Přesto není nutné vyvěšovat černé vlajky, stále máme na pravděpodobně sestupové 12. místo slušný náskok 7 bodů, ale musíme ještě alespoň jednou vyhrát, los ovšem není zrovna lehký, ale věřme, že silnější soupeři naše vyburcují!

 

Příležitost máme hned příští sobotu, kdy nás doma čeká derby zápas s lídrem tabulky Přestavlky. Výkop je v 17h. Přijďme všichni fandit!!!

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Macháček, Hanibal, Uršic, Müller - Krejcárek, Šilhavý, Florián, Vildman - Špalek E., Kozák

střídal: Fiala 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci